reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do wagi

dobre geny ma Emilia:tak:
A mi ostatnio pani na placu zabaw porpawiła humor pytajac czy jestem siostrą mieszka czy też dorabiam jako opiekunka:szok::-D Jak powiedziałam, ze matką, to się speszyła, uspokoiłam ją mówiąc, że ja pełnoletnia, 26 zaraz kończę. Zarządała dowodu:-D:rofl2:

reklama
buahahahahahaha 30 lat stuknęło mi w styczniu:-p
żartujesz chyba, po zdjęciach w życiu bym nie powiedziała ze masz 30lat? wygladasz bardzo młodziutko
Aestima czy my tu najmłodsze na forum czerwcowych 2011?Są jeszcze młodsze bo ja nie zorientowana?
A ja juz dziś zaczełam - ćwiczenia, od poniedziałku (chyba) dieta SB (przepisów wczoraj mnóstwo naściągałam, wszystko brzmi super apetycznie :-)

no mówię Wam, że to tylko tak na zdjęciach, w rzeczywistości wyglądam grubo i staro buahahahaha i to nie jest żadna kokietria:-p
a tak na poważnie jakbym wchodziła we wszystke spodnie sprzed ciąży to byłabym happy, ale niestety biodra...:baffled:

widzę, że wątek główny tutaj teraz:-D Aestima i martadelka - rzeczywiście wyglądacie baaardzo młodo:tak:ale ja wiedziałam, ile macie lat, więc w szoku nie jestem;-)
Aestima, mamaM może i ja się przyłączę do sb? tylko jak ostatnio w sb zaczęłam, to zjadłam jajecznicę, a za godzinę delicje - pół paczki...:zawstydzona/y:

Chyba Angel jest u nas najmłodsza

mrsmoon, ja się z Tobą nie bawię:-p Ty naprawdę jesteś laska!!!!!!!!:tak:
Co do dietki- sb nie dla mnie- też skończyła się na pozarciu delicji:-D Ja wybieram dietę doggi, ale zmodyfikowaną, czyli jeść mniej, pić wodę i zero słodkiego, chleba, ziemniorów, ale owoce jak najbardziej tylko mniej. Sałatki na kolację- ok 18, sniadanie jajko i warzywa, trchę wędliny, sera na obiady zapiekane mięso i warzywa, surówki, sałatki. Kawa z mlekiem jako deser plus np garść malin czy borówek.

reklama
Aestima weź już przestań, bo plasujesz się coraz wyżej w rankingu na najmilszą forumowiczkę:-p:-D:-D:-D Naprawdę mam oponę i to niemałą, pokazałabym Ci zdjęcie znad morza, to byś zobaczyła...Obawiam się, że moja druga próba sb zakończy się podobnie...póki co nie jem słodyczy, ew. lody, może zamiast pieczywa na chrupkie się przerzucę? Moja sis 2 kg schudła na chrupkim, ale ona - wstyd tu pisać schudła z 47 na 45, bo to suchelec jest straszny, ale nie jest chorobliwie chuda - drobina 162cm i tyle. Ale cyc w rozm. D ma...
We wrześniu idziemy na wesele i muszę zgubić trochę sadła, pewnie ćwiczyć powinnam, może a6w? tylko po tygodniu to taaakie ciężkie się robi:-(

Do góry