reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wpuklanie sie pęcherza plodowego do pochwy

pchelka10.05

Zadomowiona(y)
Miasto
grudziądz
jak w temacie
wie ktos o co chodzi ???
jestem na początku 28 tygodnia ciąży
leze od 2 miesięcy w szpitalu ze względu na brak szyjki
czy takie wpuklanie sie pęcherza trzeba przebić ???
znacie jakieś info bo nic w necie nie mogę znaleźć a lekarze nic nie mówią tylko każą czekać

reklama
O matko! No nie, pęcherz płodowy czasem się przebija, żeby przyspieszyć poród. Jak nie masz szyjki i tak się dzieje, to leżenie jest po to, żeby nie było porodu przedwczesnego. Zdrówka i cierpliwości życzę.

Ale tego nie da się przebić, właśnie trzeba robić wszystko aby do tego nie doszło. Leż, leż i jeszcze raz leż. Bierz magnez, luteinę i po prostu czekaj.

jak w temacie
wie ktos o co chodzi ???
jestem na początku 28 tygodnia ciąży
leze od 2 miesięcy w szpitalu ze względu na brak szyjki
czy takie wpuklanie sie pęcherza trzeba przebić ???
znacie jakieś info bo nic w necie nie mogę znaleźć a lekarze nic nie mówią tylko każą czekać
Bardzo się cieszę że piszesz. Cały czas się zastanawiałam co z Wami. 3 mam kciuki żebyście wytrzymali w 2-paku jak najdłużej

Do góry