reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

No właśnie coś dziwnego?? Gosiczka czemu mu nutramigwn wciskasz jak je normalny serek?
Mati ma raczej oprócz uczulenia na maliny także skazę bo go ostatnio wysypało troszkę po obiadku z cielęciną:/

reklama
Ja tez sie dziwie dlaczego Kubus nadal je nutramigen??? :p

a u nas od kilku dni Marcel zajada biszkopty bezglutenowe, zachwycił sie nimi
nie wiem czy dobrze robie, bo sa w nich jajka
powinnam poczekac jeszcze z miesiąc al;e mały tak sie rwie do jakiegoś innego jedzenia

Aniulka pisze:
marta a dlaczego nie może jeśc jajek?? jest uczulony?

Łuki wsuwa zwykłe biszkopty..

nie jest ale jajka wprowadza sie później
a ja wiesz wszystko staram sie wprowadzać ostroźnie, książkowo powiedziałabym

tak wiem, pamiętam, ale jajeczko np na parze w siódmym miesiącu mozna...myslę że takie "przetworzone" tym bardziej nie zaszkodzi

Melanie pisze:
Gosiczka pisze:
4 Ilosci jedzenia pochlania przecietne - rano 120-150 ml nutramigenu, na drugie sniadanie danio waniliowy caly kubek 150g,
yyyyyyyyyyy..... ale jak????
Kuba ma skaze białkową tak?
i je danonki???????????

Tak, albo mu skaza juz minela, albo cos innego to bylo, w kazdym razie wcina nabial i nic mu nie jest

Kuba jajca wcina juz chyba od dwoch miesiecy i na szczescie nic mu nie jest, nawet bialko juz je. On wogole ma chyba zoladek po mnie, bo je wszystko i w najrozniejszych kombinacjach i nic mu nie jest.

Wogole to sama sie wlasnie zaczynam zastanawiac, po co ja mu ten nutramigen wciskam??? Chociaz roznica dla mnie niewielka, wartosci odzywcze ma odpowiednie, cena jest porownywalna do np.bebiko (bo bebiko jest tansze, ale za to mniejsza paczka). Jedyny minus to smak i zapach. Kubie nie przeszkadza, ale ja jak robie mu jedzonko to az mnie skreca z obrzydzenia

fuj, Gosiczka, nie dawaj chlopu tego świństwa jeżeli nie musi go jeść - ja mam podobne odruchy do twoich - kiedy przygotowuje nutra Kamili,to najchętniej pobiegłabym do łazienki...

reklama
a ja sie już przyzwyczaiłam do zapachu
ale jakbym ponownie posmakowała to bym pobiegła :p :p :p :p :p :p :p

Baasia czy w UK jest też nutramigen, nie orientujesz się czasem ??? ::)

Do góry