reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wpadka czy nie?

Hej. Mam do Was pytanie. Uprawialiśmy z dziewczyną pierwszyy raz seks 26 grudnia. Używaliśmy prezerwatywy, stosunek nie trwał długo i raczej nie doszło do orgazmu z mojej strony. Dziewczyna była wtedy przy końcówce okresu. Jednak zacząłem się niepokoić, bo od tamtego czasu, gdy robiłem jej "dobrze" palcami, to miała krwawienia, przypominające okres. Tylko że to mijało dosyć szybko, na drugi dzień już nic nie miała. Wczoraj przy takiej samej czynności na początku miała dużo śluzu w środku, ale sprawdzała na aplikacji i wychodziło jej, że to dzień płodny. Martwię się, bo ostatnio często miewa bóle brzucha i niepokoiły mnie właśnie te krwawienia. Czy według Was mogło dojść do zapłodnienia? Mamy po 19 lat i bardzo się tego obawiam, dziewczyna nie ma żadnych przypuszczeń, lecz ja wolę się upewnić. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

reklama
Przestańcie uprawiać seks, serio.
Nie jesteście na to gotowi skoro nie wiecie nawet jak dochodzi do zapłodnienia...
Była to inicjatywa dziewczyny, a ja po prostu staram się dowiedzieć, czy jest jakaś opcja, że podczas okresu doszło do czegoś takiego, bo widzę objawy, których wcześniej nie miała, dodatkowo jeszcze w środku też doszło do jednej zmiany.

Była to inicjatywa dziewczyny, a ja po prostu staram się dowiedzieć, czy jest jakaś opcja, że podczas okresu doszło do czegoś takiego, bo widzę objawy, których wcześniej nie miała, dodatkowo jeszcze w środku też doszło do jednej zmiany.
Skoro jej robiłeś palcówke to może po prostu zbyt mocno nacisnąłeś na coś i krwiaczek się pojawił? No przestań. Nie ma szans na ciążę bez wytrysku.
Jeśli nie było spermy to nie ma o czym rozmawiać. Naprawdę.

Skoro jej robiłeś palcówke to może po prostu zbyt mocno nacisnąłeś na coś i krwiaczek się pojawił? No przestań. Nie ma szans na ciążę bez wytrysku.
Jeśli nie było spermy to nie ma o czym rozmawiać. Naprawdę.
W prezerwatywie był tylko płyn, ale myślę, że to preejekulat, a nie sperma.

reklama
Do góry