reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

reklama
a ja nadal będe polecać Tako Natalę pomykamy juz prawie 5 miechów i jest super, szczególnie te wielkie koła na te śniegi i nasze zajebiste drogi :) polecam ja jestem bardzo zadowolona, a i cena przystępna

Ja z Tako polecilabym wersie Voyager! to najlepszy wozek Tako:):)
Co do Jedrocha tragedia...poszlam kiedys do skelpu poogladac wozki i jak patrzylismy na budke to strasznie chalaskowala!!!!!!! normalnie jakbys ie ja lamalo....

Witam serdecznie,
my z mezem zdecydowalismy sie na wozek Quinny buzz, jest naprawde lekki, bardzo szybko sie sklada i rozklada ma dodatkowo sciagane kola, wiec mozna go zmiescic nawet do malego samochodu.jest trzy funkcyjny /spacerowka, gondola jak rowniez mozna na nim zamontowac fotelik samochodowy, co mysle ze jest duzym atutem przy krotkich wyjazdach lub wypadach na zakupy. / Niestety nie znamy nikogo kto mialby taki wozek, wiec pytalismy sie ludzi na ulicy ktorzy juz posiadali takie wozki wraz ze swoimi pociechami i wszystkie opinie byly pozytywne. Jesli ktos uzywa takiego wozka albo zamierza to prosze o opinie.

Dziewczyny a co myślicie o wózku X-lander XA.
Wszystki mi w nim pasuje oprócz tego, że nie ma regulowanego podnóżka :( co jest problemem....
Czy któraś myśli o tym wózku?
A może ktoś go używał?
http://www.xlander.com.pl/pl/
Wózek ma wpinane trzy części (gondola, spacerówka, fotelik)
pięciopunktowe pasy
obrotowe koło
regulacja rączki
płynna regulacja oparcia
pokrowiec na nogi na spacerówkę
kosz na zakupę
zdejmowane koła
stelaż z lekkich stopów
popowane koła
obrotowe przednie koła z blokadą
waga 14,5 kg

Cena całego zestawu 1660 zł (bez moskitiery i osłony przeciwdeszczowej na spacerówkę - to jest jakieś 130 zł dodatkowo) Acha i nie ma parasolki - czyli musze kupić osobno i jakoś ją "doinstalować". Myślę, że do tego jakiś rabat firmy na pewno dają (W Entliczku Pentliczku jest 10 % spandardowo czyli ze wszystkim 1611 zł.
I co myślicie??

Głuszek: my się sporo wózków naoglądaliśmy. w końcu stanęło na mutsym. x-lander xa jest wózkiem importowanym przez firmę deltm. wygląda fajniutko. materiał oceniam dobrze, ale nie wiem jak się sprawdzi w użytkowaniu dluższym. foteliki samochodowe są niezbyt, a i ich cena dość wyskoa. mnie przed zakupem wstrzymała spacerówka - oparcie jej jest drewniane i rozkąda się ją za pomocą ręcznie regulowanej taśmy, która może się przetrzeć. poza tym regulowana rączka w stelażu ma bardzo częste i płytkie przekładki, co niestety dość szybko może się przetrzeć - właśnie na to jest sporo reklamacji wg sprzedawczyni ze sklepu, w którym byliśmy pomacac sobie XA.

a czy ktos potrafi sie wypowiedzic na temat wozkow Jane?My chcielibysmy kupic Jane Nomad pro z gondola spacerowka oraz fotelikiem, jak na razie na tym stnaelo, ale czy ktos potrafi sie na temat chociazby tej firmy wypowiedziec?z gory dziekuje!Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto cos wie na ten temat:)

Dziewczyny, mam pytanie do MAM, które używają wózek Deltim Focus a rodziły dzieci na wiosnę. Tak się zastanawiam, czy wykorzysta się spacerówkę z tego wózka, jak dziecko urodzi się w maju to na jesień i zimę będzie chyba jeszcze za małę na spacerówkę, a na wiosnę z kolei mając prawie roczek nie wiem czy nie za duże, bo ta spacerówka w sklepie wydaje mi się trochę mała.

reklama
kaśka76 dzięki za radę ale Mutsy jest dla mnie trochę za drogi. Muszę się jeszcze przejść do sklepu i obejrzeć ten mój wózeczek i wtedy zobaczę. Ale w każdym razie dzięki za info :)

Do góry