reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WÓZKI

Ja do pierwszego dzicka mialam najzwyklejszy wozek roan kortina i bylam z niego najbardziej zadowolona tym bardziej ze urodzilam pod koniec pazdziernika i przedemna byla zima, wozek ten ma bardzo duza gondole i to jest w nim wielkim plusem na spacerach poprostu sam plynal dzieki pompowanym kolka, nie jest sztywny i swietnie jezdzilo sie rowniez po lesnych sciezkach.Po tym wozku mialam tzw parasolke i bylam nie zadowolona ciezko sie jezdzilo bo byl sztywny i na malych kolkach ale mial plus skladal sie do malych rozmiarow co jest wazne bo wiekszosc wozkow nie miesci sie do bagaznika i trzeba zdejmowac kolka.

reklama
Witam wszystkie mamusie :)
Bardzo proszę o opinie na temat następujących wózków: Bebecar AT Style, Bolder 4 Implast i Deltima Focus.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje-nie sądziłam, ze wybór wózeczka może być takim problemem....

Witam!
Posiadam wozek graco mosaic i rowniez on zalicza sie do tandety...wozek ma niecale poltory roku i caly sie husta a kola to totalna porazka a najgorsze ze w sklepach mowia ze nie ma kol zamiennych do mosaica!Wozek jednosezonowy nie polecam!

Witam
Jesli chodzi o spacerówkę to polecam Coneco Traper.. jak dla mnie jest naprawdę fajnym wózkiem. Łatwo się prowadzi, ma duży kosz na zakupy, jest lekki, 3 możliwości zmiany położenia.. i nie jest drogi

Czy ktoś mógłby polecic wózek wielofunkcyjny, niezbyt drogi ,ze skrętnymi kołami z przodu??Moje typy, to ADBOR ARTE 3X3, V-CROSS i V-TRAVEL, OMEGA HEBART, SAWEX MAGICAL 3, TAKO JUMPER, PALEX, TWISTER BABY SMILE, JET BABYACTIVE, JEDO FYN 3.
Jeśli ktoś ma któryś z tych wózeczków, to bardzo proszę o opinie.

Załączniki

• ADBOR ARTE 3X3 1000zł z fotelikiem.jpg
    ADBOR ARTE 3X3 1000zł z fotelikiem.jpg
    148,3 KB · Wyświetleń: 92
  • JEDO FYN 3 ds 1160 zl.jpg
    JEDO FYN 3 ds 1160 zl.jpg
    138,8 KB · Wyświetleń: 98
  • JET BABYACTIVE1100 ZL.jpg
    JET BABYACTIVE1100 ZL.jpg
    88,5 KB · Wyświetleń: 106
  • OMEGA HEBART.jpg
    OMEGA HEBART.jpg
    340,4 KB · Wyświetleń: 82
  • PALEX 900 zł.jpg
    PALEX 900 zł.jpg
    155,4 KB · Wyświetleń: 100
cd.:tak:.

Załączniki

• SAWEX MAGICAL 3X.jpg
    SAWEX MAGICAL 3X.jpg
    196,7 KB · Wyświetleń: 93
  • TAKO JUMPER 990 zł.jpg
    TAKO JUMPER 990 zł.jpg
    158,4 KB · Wyświetleń: 110
  • TWISTER BABY SMILE 850ZL.jpg
    TWISTER BABY SMILE 850ZL.jpg
    111,8 KB · Wyświetleń: 103
  • v-cross i v-travel 995zł.jpg
    v-cross i v-travel 995zł.jpg
    167 KB · Wyświetleń: 115
Witam
Uzywalam wozka V-cross. NIE POLECAM. Tandetne wykonanie, po 4 miesiacach uzywania urwalo sie kolko, procedura reklamacyjna...koszmar. Spacerówka nie do uzytku. Jednym słowem nie kupujcie.

reklama
Witam
Uzywalam wozka V-cross. NIE POLECAM. Tandetne wykonanie, po 4 miesiacach uzywania urwalo sie kolko, procedura reklamacyjna...koszmar. Spacerówka nie do uzytku. Jednym słowem nie kupujcie.

Ojej, ale mnie zmartwiłaś-to był mój faworyt:-(. Napisz, który model miałaś i kiedy to było i gdzie kupiłaś(sklep stacjonarny, internetowy).A czemu ta spacerówka nie do uzytku??

Ja oglądałam w sobotę kilka wózeczków na żywo i powiem jedno-x-landery mają naprawdę maleńka gondolkę w porównaniu z innymi wózkami.Moim zdaniem nie nadają się na dzidzie jesienno-zimowe.

Do góry