reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

Ja posiadam wózek OMEGA firmy HEBART ze skrętnymi kołami przednimi. Bardzo go polecam. Ja za swój zapłaciłam 860 złotych z fotelikiem i innymi dodatkami takimi jak folia przeciwdeszczowa, moskitiera, torba itp. Po 2 miesiacach uzytkowania jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. :tak:

HEBART - wózki dziecięce

reklama
Ja polecam wózeczek firmy Hauck Jaguar Traxx 3 . Jest to naprawde swietny wózeczek służyłł mi 1,5 roku i byłam bardzo zadowolona . łatwo się prowadzi jest wygodny dla dziecka . Obecnie chce go sprzedać

my od 3 miesiecy jezdzimy breakerem baby activ i na razie bez komplikacji :tak:
swietnie sprawdza sie w terenowych warunkach - las, blocko, piach, nierownosci terenu itp

Kochane Mamusie!!
Czy moze ktoras z Was orientuje sie w wozkach typu: starszy brat-mlodsza siostra? ;)
Mamy 14-miesieczna Coreczke, a druga przyjdzie na swiat za 2 miesiace i chcielibysmy zakupic wozek, gdzie z jednej strony jest siedzisko dla starszego, a z drugiej wersja gleboka dla maluszka. Czy mozecie mi jakis polecic? dziekuje za wszelkie informacje!!

Macie jakieś informacje dotyczące wózka firmy KEES
1rsnqq.jpg

Info tutaj ANGRE- importer artyku

Bozena ja tego typu wozkow nie lublu,mialam pierwszy taki dla Vanesski i szybko kupilam nowy.I do tego ten co ty pokazalas jest dosc drogi a nie ma normalnej gondoli nawet.A przeciez bedziemy teraz mialu dzieci latem kiedy jest cieplo i potrzeba tego luzu dzieciom i powietrza w wozku........

Ewcia28 ja tez planowalam ten coneco bo naprawde jest ladny i lekki tylko ta spacerowka niestety go odrzucila.bo nie rozkalda sie na plasko.
jesli moge polecic wozek do 1000zl wraz z fotelikiem to polecam ten.Ja mialam go kupic tez ale ze trafilam okazje na uzywany wiec (implast volant)....
..V-CROSS/KOLEKCJA 2008.BEZPOS.Z FABRYKI (326294996) - Aukcje internetowe Allegro
Kolory sa rozne i jak w Bolderze implastu.Tu pokazuje przykladowy kolor ktory mi sie podoba a moze byc tez ten wozek na 4 kolach.
3.jpg
68285d1203775571-wozki-zzzzzz.jpg

68284d1203775495-wozki-zzz.jpg

68281d1203775474-wozki-z.jpg

68283d1203775495-wozki-zz.jpg

reklama
Do góry