reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
oj narobiłyście mi smaka tymi wózkami...
Wiktoria przez ciebie musiałam się tłumaczyć Robertowi hihi oczywiście żartuję :tak: ja sie strasznie napaliłam na ten wóżek co pokazywałaś Graco ;-) oglądałam oglądaam a w końcu kupiłam... no właśnie... to BARDZO LEKKA PARASOLKA MACLAREN TRIUMPH czerwony (537680095) - Aukcje internetowe Allegro napiszę czym się sugerowałam, a mianowicie
1. cena na tej aukcji! bo one kosztuja około 520zł!
2. waga 5kg
3. szybkość złożenia i wielkośc po złożeniu
4. wyglądem bo ta czerwień mi się strasznie spodobała, a mój wózek którym do teraz jeżdzimy kupowała na funkcjonalnośc a nie wygląd ;-)
5. już go mam i mojej księżnczce przypadł do gustu :-D

Wiktoria zaszalałam... ale jeszze na pewno nie bede z nim jezdzic po ulicach mam stary na to ten ma byc na krotkie wypady np. do Hipermarketu i do Galerii Bałtyckiej ;-) kółka krecą się jak opentałe i je od razu zablokowałam heheh w Greco sie tez kręca ale całkiem nie mam z nimi problemow :-) wizualnie super dopiero sprawdze po 1 wojazach na chodnikach jak snieg u mnie zniknie ;-)

minka moja znajoma w Angli ma macarena ale nie pamieta jaki model ale uzywa go jako wozka na codzien i jest zadowolona. Ale pisz oczywiscie jak wrazenia ja kupilam lozeczko turystyczne i malego zaszczepilsmy ... maszynka do robienia pieniedzy mi sie zaciela i z wozkiem czekam troche.. noza na gardle nie mam :sorry2: jeszcze tylko fotelik..
Kiedys patrzalam zeby wozek ladnie wygladal bo nie przychodzilo mi do glowy ile szczegolow jest waznych a ten saturn podoba mi sie jesli chodzi o funkconalnosc no i juz nawet nie taka typowa parasolka .. na allegro jak patrze nie podoba mi sie ale jak go zaczelam dotykac ech haha:-D

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny, ja zaczynam od wózkowego, bo wczoraj zaciągnęłam chłopa do Entliczka zeby pomógł mi podjąć decyzję. Bardzo sie wahałam miedzy Slalomem, a Nomadem. Mój M po obejrzeniu w necie zakochał sie w slalomie a Nomad powiedział ze ochydny.
Zatachałam do sklepu i zmienił zdanie :)

Mnie się Slalom duzo bardziej podoba wizualnie, ale jakos ciągnęło mnie w stronę Nomada. Porządziłam sie trochę w Entliczku (sprzedawcy patrzą tam na mnie bykiem bo się panoszę między wózkami, na nikogo nei zwracam uwagi, tylko rzucam wózkami :sorry2:) - wytachałam oba modele na srodek i kazałam chłopu pojezdzic kazdym. Potem wsadzałam Nikolkę do kazdego z nich :tak: A na koniec poskładałam sobie wózki i kazałam staremu wyprobowac jak jemu sie skladaja i rozkladaja, nosza itd (próba pt. obsługa wózkowo-bagażnikowa).
Od wczoraj M nawet nie chce słyszeć o Slalomie hihi:-p

no więc klamka zapadła - NOMAD.
Tylko teraz lipa, bo na Allegro juz nie ma tych z Niemiec za połowe ceny :wściekła/y:
Nie wiem czy przejdzie mi przez "portfel" wydatek 1500zł :baffled:

Kinia - napisałam do tych Niemców, co mi dałaś linka, ale nie mam jeszcze odpowiedzi.

Nie wiem czy uda mi sie nadrobic inne wątki... Spróbuję

Kinia, no ja chyba własnie wolałabym czerwony.
Daj maila, to popytam o ten wózek.

A Ty juz zdecydowalas??

Acha, będąc w Enliczku i Ikei wczoraj miałam znowu szczęście, bo jedyne wózki jakie spotkałam to te które mnie interesują wlasnie!!!
Była babka z dzieckiem w Nomadzie, ale niczego nowego sie nie dowiedziałam - twierdziła ze ideał, a to juz wiem ;-)
Widziałam X-landera XA, który strasznie mi sie podoba, ale przegrywa z Nomadem o te kilka kilogramów wagi...
No i byli ludzie z Quinny SX, ale juz ostatnio stwierdzilam ze ten wózek najmniej mi pasuje ze wszystkich które przeszły wstępną moją selekcję.

I jeszcze do Kini - ten Nomad którego widziałam był w kolorze Marine, który Ci sie podoba :tak: Wyglądał ślicznie!!! Jak sie zdecydujesz to dorwij jeszcze taki bo kolor bomba! Niestety mojemu sie nie podoba :dry:

PS. Kinia, gdzie Ty mieszkasz?

reklama
Tak zdecydowałam się.
Mój NM powiedział, że kolor oki. Czerwonego nie chciał, a ja nie chce koloru Oxford czyli niebieskiego.
Mnie tylko nie przekonuje to okienko widokowe. Znalazłam jednak sposób. zrobię sobie osłonkę z przewijaka jak w Mistralu
mistral.jpg
znam dobrą krawcową, to mi doszyje :-)
Nie mogę znaleźć mejla od osoby od czerwonego wózka
To był na pewno ten użytkownik allegro Jane Nomad Pro + FOLIA ** NOWY ** WYJĄTKOWY KOLOR (501163267) - Aukcje internetowe Allegro

mieszkam w Warszawie :-)

Do góry