reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
No, no Orzeszku ale nakombinowałaś ;) No to na Święta wszystkie już powinnyśmy w końcu mieć te wózki!

Przekombinować to na pewno nie ;)

Ale swoją drogą ileż to zachodu przy- wydawałoby się prostym - zakupie wózka!

Magdusiek mam pytanie, bo Ty masz emmaljunge. Zakochalismy sie w Ceroxie, moze nie w wygladzie ale w tym wszystkim co ma i jak sie prowadzi, a prowadzi sie bosko. Ale przeraza mnie ze spacerowka nie ma pokrowca przeciwdeszczowego. A moze ma ? Jaki Ty masz ? I wogole lubisz ten wozek ?

Lindsay - lubię ten wózek :) Ja mam smart duo combi, to taka tańsza wersja jest, ale ma wszystko czego mi potrzeba. Fajnie się go prowadzi, nie straszne mi są chodniki, śniegi, błota i inne takie. Spacerówki nie używałam jeszcze, Natalka wciąz jeździ w gondoli, miejsca ma mnóstwo/ POkrowiec przeciwdeszczowy mam chyba do gondoli, ale wydaje mi się, że pokrowiec można dokupić jakiś, nie wierzę, że nie ma. Ja będe musiała dokupić jeszcze parasolkę, bo nie mam.
Emmaljunga fajna tylko cięzka, mnie to nie przeszkadza, bo jej nie targam nigdzie, wszędzie mam podjazdy, zjazdy, a do samochodu to moment i po sprawie, ale weź wagę pod uwagę. I jeszcze jedno - sam stelaż jest dośc spory, ja jeżdżę lanosem i na moment włożenia do samochodu musze trochę złożyć siedzenia tylne. - żeby kólek nie ściągać. Kwestioa wprawy, teraz włożenie wózka zajmuje mi kilka sekund, już wiem którą stroną trzeba zacząć wkładać. Tylko, że my na to tez nie patrzyliśmy, bo drugi samochód ma większy bagażnik. Zresztą, niedługo i tak na wyjścia na zakjupy kupimy parasolkę.
Ja lubię emmaljungę i cieszę się, że ją wybrałam.

Ja mam kombi wiec odpada kwestia miejsca na wozek, bo mały to on na pewno nie jest. Ale tak dobrze sie prowadzi, ze nawet brak skretnej przedniej osi nas nie odstraszył ( a to był warunek). Musimy przemyslec, ale chec mamy ogromna. :)
Teoretycznie tez go nie bede musiała tachac, bo zostawiam w garazu, a u mamy nie musze wnosic, bo mama mieszka w domku.
Pamietaj, ze typowa parasolka dopiero od roczku.

Lindsay ja kiedyś upatrzyłam sobie właśnie Ceroxa ;) Posprawdzaj jeszcze może opinnie o tym wózku na innych forach, mi się wydaje że gdzieś czytałam że akurat ten model jest najgorzej wyważony wśród emmaljung ... nie jestem pewna na 100%

No właśnie, ale czas tak szybko leci, jutro Natalia 5 miesięcy kończy, szok. Ja pewnie kupię mniejszą spacerówkę jako drugą, dobrze składaną, neikoniecznie typową parasolkę. A z tą pokombinuję żeby właziła do bagażnika. Za moment odejdzie problem wpinania fotelika więc będzie już lepiej. Zobaczę jak się będzie jeździło spacerówka, ale ona mi się podobała, bo nie jest malutka.

reklama
Do góry