reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
A. sprawuje sie rewelacyjnie... :)

dziecie niezaleznie w jakiej pozycji nie zsuwa sie (czepliwy material), ma duzo miejsca i moze wywijac lapkami... ;)
jak sie opusci oparcie i zaciagnie budke to fajnie sobie spiulka, nic go nie rusza...

sam wozek prowadzi sie lekko i myslalam ze ciezej mi sie bedzie przyswyczaic do obrotowych kolek, ale poszlo gladko...

Jarrela A. to Atlantico... ;)

Teddy, wózek fajowy, wkład jeszcze fajniejszy ;) ale jakoś przegapiłam jego kupno? znaczy wózka, nie władu :laugh: To niemożliwe! Proszę napisz kjeszcze raz co to za wózeczek

Kasiek bo Teddy najpierw kupiła ten wózek, a potem dopiero o nim mówiła :laugh: A wózek to Atlantico z Peg Perego

reklama
no wiec i ja zamowila, i pewnie czekam na ta sama dostawe co Wy, bo w Tychach zamawialam siedzisko a podwozie w tutaj, kombinacja na medal bo powiedziano mi w Polsce, ze nastepne 3Ridery beda z 2 miesiace, tutaj to samo, wiec znalazlam w sklepie w Norymberdze 450km stad i ....... i zamoiwlam tylko podwozie, bo tam mmieli to czarne niestety nie mieli mojego siedziska, wiec podzwonilam i okazalo sie, ze ono szybciej prawdopodobnie przyjdzie do POlski.
Wiec na jak wszystkop dobrze pojdzie to na swiety pojedziemy tylko z podwoziem ( jak ono dojdzie ;)) i tak dokupimy sidzienie - kolor Cargo Sand - przekonalyscie mnie na jasmy, za co jestem wdzieczna :) dziekuje :)

Do góry