reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

i trzymac... i co w tym dziwnego...

jak mi zacznie wypadac z reki, to sie bede martwic... a na razie nie narzekam...

reklama
Doxa, dzwoniłam do Calineczki, do pana Adama, niestety dostawa nie przyjechała i nie przyjedzie w najbliższych dniach. Będzie dopiero 10 kwietnia. Przykro mu było i już nie wiedział jak ich tłumaczyć.
To ja już będę w robocie :(

*syla* trzeba na to spojrzeć z lepszej perspektywy - może już 10 kwietnia będzie cieplutka wiosna i wtedy wygodniej będzie wsadzić malucha do spacerówki bez tych wszystkich grubych śpiworków i kombinezonów

Dziewczyny jak Wasze dzieciaczki jeżdżą? Dalej zupełnie na płasko? Ktoś się przesiadł na spacerówkę albo podniósł oparcie?

my jeszcze w gondoli na płasko bo mały śpi na spacerze, a spacerówka czeka na cieplutką wiosnę, może przesiadziemy się na święta ;D

No właśnie Kama od kilku dni dosłownie przesypia tylko pół spaceru... i zaczyna się interesować tym co się dzieje i podniosłabym jej chociaż trochę oparcie.. ale nie wiem, nie za wcześnie?

reklama
Anna w leżaczku siedzi właśnie na pół leżąco a przynajmniej nie zupełnie płasko. No nic spróbuję, najwyżej opuszczę spowrotem. Z resztą w sobotę idziemy do ortopedy to się spytam.. tylko myślałam, że może ktoś już podniósł oparcie.

Do góry