reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

Bardzo ładna. No też myślę, że kupując używaną gondolę można zaoszczędzić, bo gondoli raczej się nie zniszczy przez okres użytkowania.

reklama
Gondola stan idealny;)
Jedynie siatka troszke pozachaczana przez rzep co jest na budzie z tylu...nowa kosztuje ok.1000zl
Na stelaz juz jestem nastawiona ze kupie nowy bo bedzie super igla;)
A myslalam o spacerowce i tak mysle kupia ja ale wtedy gdy synus bedzie juz za maly...kupis nowa a gondole sprzedam wiec koszta sie jakos wyrownaja;)

1475851797-tpsaa0.jpeg

Ja dotrwałam wózek 3w1 za 550 zł i się zastanawiam czy go kupić, co myślicie ?

Bo docelowo w poniedziałek miałam zamawiać taki:

1475851868-ka5zff.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolorowaMama poczytaj sobie opinie i na tej podstawie sie zdecyduj:) ten drugi ładniejszy ale pierwszy tez fajny :) Po za tym nie potrzebujesz chyba takiego fotelika od wózka wiec lepiej chyba 2w1. Moze któraś z dziewczyn zna te wózki i podpowie.

reklama
Hej dziewczyny [emoji1]
Czy któraś z Was zastanawia sie nad wózkiem xlander?
Ja zastanawiam się nad xlander xmove który poleca mi znajoma użytkuje go od maja i jest bardzo zadowolona.wybrala go na długo przed zajściem w ciążę :) i wykonała sporo testów z innymi wózkami ale dla niej priorytetem było żeby wózek się dobrze prowadził w trudnym terenie.ja zastanawiam się jeszcze nad wózkiem anex ale jest to młoda firma i opinie są pół na pół.ma go moja znajoma ale używać będzie dopiero od listopada

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry