reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI-jakie kupujemy , polecamy

Ewstra raczej już na nic innego się nie zdecyduję.... Kilka razy zabierałam sie za przegladanie innych wózków.. no i nie jednak pasuje mi wizualnie tamten bardzo. Lekki, klasyczny, piknie wyprofilowany, sliczne kolory.. Poczatek marca mysle zamowimy :)

reklama
wozkow jest strasznie duzo , idzie dostac krecka... ten mi sie bardzo podoba- cena niestety mniej.........

kamilka- ja swoj wyjelam z kartonu i tez to zrob... bardzo silny zapach ma.... niech wietrzeje z tych wszystkich chemii

angel- ten co dzis przyszedl wlasnie opcje lezaca, polsiedzaca i siedzaca... takze jest dobrze a jak pozycja lezaca to calkiem na plasko,na co dobre dla new born, a tamta spacerowka tylko na siedzaco- co jakos do mnie nie przemawialo zeby takie miesieczne dziecko siedzialo caly spacer.....

ale cieszylam sie jak glupia jak ten wozek przyjechal.....:laugh2::laugh2:

Chwalę się naszą bryką :) No w sumie naszej Lenki :D

Gondola- Zobacz załącznik 434277Zobacz załącznik 434285Zobacz załącznik 434289
Spacerówka- Zobacz załącznik 434290Zobacz załącznik 434291Zobacz załącznik 434292
Wersja z wpiętym fotelikiem:Zobacz załącznik 434293Zobacz załącznik 434294

Powiem Wam, że jestem zadowolona do potęgi n :D Jakość pierwsza klasa, materiał super. Wózek lekki, bardzo łatwy w obsłudze. Szybko się składa i rozkłada, stelaż zajmuje mało miejsca, z czego jestem bardzo zadowolona, bo wiem, że nie będzie problemu przy wkładaniu do auta. Sam wózek jest bardzo estetyczny, nie spodziewałam się aż takiego pozytywnego zaskoczenia. Bałam się, że wózek za 1000 zł to będzie taki se, że tylko na zdjęciach wygląda tak ładnie. A tu suprajs :D Skrętne koła- REWELACJA!
Fotelik z atestami. Pasy regulowane i super osłonka na główkę.
Nie wiem jak będzie się sprawował w praktyce, ale na chwilę obecną nie oddałabym go za żadne skarby i nie wymieniła na żaden inny :D

Angel, jak będziesz chciała jeszcze jakieś info albo fotki, to chętnie pomogę ;)

reklama
Do góry