reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Madziu a moze mozna prac poszycie spacerowki??ja bym wziela zielony bo jest sliczny:-)

a ja chyba buzza jednak musze sprzedac bo moj Kacper namietnie z niego ucieka jak tylko wozek sie zatrzyma:-(poporstu siedzisko jest za plytkie i on to wykorzystuje...ehh te dzieci:-)

No, pewnie można prać :-) chyba na zielony się pokuszę, ale najpierw głęboko-spacerowy sprzedam.

Gosia to masz małego uciekiniera :p

reklama
Ja mam x-landera 4-kołowego 3-funkcyjnego i to prawda - jest ciężki. Mam windę i musze go tylko sprowadzać z 8 schodków po rozkładanym podjeździe, ale od tego sprowadzania i wprowadzania z zakupami i dzieckiem w środku troche mu się porobiły luzy i jakoś tak się rozklekotał.
W weekend zakładamy spacerówkę zamiast gondoli..

Główna wada gondoli: mała pokrywa przeciwwiatrowa - w zimie mnie to wkurzało, szczegolnie jak patrzyłam na zabudowane implasty i emaljungi.
Główna wada spacerówki: brak przekładanej rączki lub siedziska.
Główna wada ogólnie: wystarczy załadować torbę paczką chusteczek, portfelem i ubrankiem zapasowym i już jest za duże obciążenie i przednie kółka się nie trzymają dobrze powierzchni i słabo skręcają.

Ale ogólnie wózek jest ok jak na nasze potrzeby/możliwości - mieści się w samochodzie, dość łatwo składa. Kupowany był z myślą, ze bedzie też na 2 dziecko, ale teraz nie wiem jaki będzie jego stan rozklekotania za parę miesięcy :)

No, pewnie można prać :-) chyba na zielony się pokuszę, ale najpierw głęboko-spacerowy sprzedam.

Gosia to masz małego uciekiniera :p
oj uciekinier straszny..wozek sie tylko zatrzyma a on juz stoi w wozku albo glowa w gol wisi trzymajac sie na palak...i niestety musze sie mojego buzza pozbyc bo nie chce aby doszlo do jakiegos nieszczescia...pasy tez sa kruciutkie wiec lipa...chyba zmienie go na quinny speedi bo jednak na zime mi sie przyda i chce jeszcze maclarena questa w limitowanej edycji:-)

Agrafka tak dlugo wozilas w gondoli wow:shocked2::shocked2:

no i właśnie dlatego mój wózek mi się tak podoba , mały siedzi do mnie przodem i mam cały czas na niego oko :) łatwo się składa , na zimę myślę kupić quinny freestyle ale jeszcze nie wiem czy w końcu go kupię

No parasol przy wichurze :no:

My róznie wozimy Asię. Jak jest rozbudzona odwracamy siedzisko przodem do kierunku jazdy, bo się wychyla straaasznie zeby zobaczyć co za nią, ajk ma zasnąć to tyłem, czyli przodem do nas.

reklama
Do góry