reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Kupiłam wózeczek.Udało mi się wyrwać na allegro taki jak chciałam:) Nie mogę sie doczekać aż przyjdzie:)
classic_marita_915a.JPG

fajne wózeczki Dziewczynki kupiłyście:tak:
Lotka81 jak patrzę na fotki które z wózeczkiem wkleiłaś to mam wrażenie, że to mój przedpokój, bo kolor ścian i parkiet prawie identyczny:-D

(...)
Lotka81 jak patrzę na fotki które z wózeczkiem wkleiłaś to mam wrażenie, że to mój przedpokój, bo kolor ścian i parkiet prawie identyczny:-D
masz fajny gust co do urządzania mieszkania :-D hehehehehe

vill
ciekawy styl tego wózeczka, taki inny od tego co widze na wszędzie, podoba mi sie :)

Vill, to mamy podobne wozeczki :) Ja mam tylko starszy model Roan Kortina i w bezu, ale na wyglad prawie idetyko :) Super sie nim wozi :)

dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.

reklama
dzisiaj w dzień dobry tvn robili test wózków. Byłam przerażona że tylko pare wózków dostępnych na rynku dostało ocenę dostateczną a większość niedostateczną z bezpieczeństwa. Głównie chodziło o materiały, które były rakotwórcze itp. A były tam wózki nawet za 6 tyś zł ... masakra jakaś... podobno w Polsce są takie normy że wózki dla lalek nie mogą zawierać takich materiałów a dziecięce to już mogą ... to jakaś paranoja.
:eek:

Do góry