reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
ten różowy jest bardzo delikatny, taki elegancki :-) i są tylko wstawki.
NIe każdy różowy jest taki !!
A poza tym różowe (BLADOróżowe) dziewczynki są takie słodkie:-D:-D najlepiej z dodatkiem brązów, albo trawiastej zieleni lub błękitów. Bardzo lubię takie zestawienia:tak:

Lubie roz w zestawieniu z innymi kolorami. A nie lubie jak jest cala na rozowo ;-)

Moja Julia na szczescie nie ma wymagan co do kolorow. Za to do ciuchow tak. Dzisiaj nie ubrala rajstop takich jak ja chcialam, no bo nie....ehhh...

gorzej jak syn wyjdzie hehehehe

Nie ma takiej opcji! dzisiaj 4 raz widzialam pipusie :-D

Dziewczyny, czy na naszym forum któraś wybrała wózek Emmaljunga?? Nie zauważyłam,chyba najpopularniejsze są u Nas x-landery. A z kolei w Wawie co drugi widziany przeze mnie wózek to Emmaljunga.. Koleżanki też tylko te wybierają..

Dziewczyny, czy na naszym forum któraś wybrała wózek Emmaljunga?? Nie zauważyłam,chyba najpopularniejsze są u Nas x-landery. A z kolei w Wawie co drugi widziany przeze mnie wózek to Emmaljunga.. Koleżanki też tylko te wybierają..

ja mam taki, ale chyba sprzed x-lat więc na temat teraźniejszych się nie wypowiem. Wiem tylko, że mój jest rewelacyjny:-)

wehikul dla mojego maluszka:

wozek Graco Quattro - do gondoli jest osobno spacerowka i fotelik samochodowy. wszystko takie sliczne, ze wsadze zaraz misia i bede jezdzila po domku z nim :)

Nie nooo wózeczek pikny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja ostatnio obczaiłam, ze że mój czerwony X-lander ma taki sam kolor, jak moja zimowa kurtka :eek: Ależ kolorystycznie się w niego wkomponuję :sorry: masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry