reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózek dla dziecka z montowanym fotelikiem?

Ja takowego wózka nie mam i bardzo żałuję ,że się na niego nie zdecydowałam. Myślałam chyba że moja Majka będzie przez rok ważyć 3,5 kg i będę mogła ją na zakupy brać w foteliku i przenosić tam i z powrotem :-D

reklama
Witam!

Ja mam wozek Maxi Cosi Mura 4 i spacerowke Maxi Cosi Mila. Na obu da sie zamontowac fotelik Maxi Cosi Pebble. :tak: Jestesmy bardzo zadowoleni z tego rozwiazania! Poza tym oba wozki calkowicie spelniaja swoja role: Mura jest bardzo stabilnym wozkiem, niemal terenowym. ;-) Zas spacerowka Mila swietnie sie prowadzi w miescie, na zakupach itd. Jak dla mnie to juz tylko Maxi Cosi jesli chodzi o wozki i foteliki! A dodam, ze foteliki Maxi Cosi da sie montowac rowniez na innych wozkach (m.in. Quinny o ile dobrze pamietam). ;-)

Pozdrawiam!

tez zaczynam szukać tego typu wózek 3w1 :) miał być Lonex, ale zmienili koła w nich i mi nie przejda. Zastanawiamy sie nad Tako - captiva, i ostatnio zaczęłam sie zastanawiać nad X-lander.
ktoras z was może posiada takie wózki, jakieś opinie?

my akurat kupilismy wozek zwykly,ale na pewno przy drugim dziecku bedzie 3w1.nie raz musialam budzic Nadie,bo zasnela w samochodzie. Tez podroz samolotem z takim wozkiem jest duzo latwiejsza,gdyz w cenie biletu dla niemowlaka jest jedna rzecz np albo wozek,albo fotelik wiec trzeba wybierac,albo dokupic. wiadomo,ze fotelik musi byc,bo dziecko na lotnisko itp musi byc przewozone w pasach,z wozkiem 3w1 nie ma problemu,bo montuje sie fotelik do stelazow i juz:) i fotelik i wozek

A ja kupiłam wózek właśnie Jane Nomad 3w1 ale z gondolka którą można stosować na początku do wożenia dziecka w samochodzie. To jest świetny patent, naprawdę bo dziecko jak zaśnie na spacerze to potem wkładam do samochodu i dziecko się nie budzi nawet. Montaz i demontaż ze stelaża - łatwizna, praktycznie jednym ruchem
Do tego mam też duża spacerówke, same zalety

bertula - masz capazo czy transportera?? Ja mam capazo, ale nie stosuję jej w aucie, wolę fotelik, mam stratę. A teraz testuję gondolkę micro - jest bardzo fajna :tak:

dla drugiej pociechy zakupilam Bebe confort Elea z fotelikiem cabro fix. Dla corki nie mialam mozliwosci montowania fotelika na stalazu wozka i ubolewalam nad tym strasznie :(
gondole tego wozka mozna zamontowac w samochodzie (posida pasy) wydaj mi sie to fajnym rozwizaniem :)

relacja z uzytkowania w lutym :)

reklama
Ja mam wózek Orbit Baby G2, również w nim montuje się fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX. Jest to fajne rozwiązanie ponieważ malca nie trzeba przekładać z fotelika do wózka ale można od razu wyciągnąć fotelik i zamontować w 2 sekundy. Do zestawu były dołączone połozy na które montowaliśmy gondolę czy siedzisko, dzięki temu miałam kołyskę bądź bujak. Z fotelika już nie korzystam, ale wózek jest świetny. Teraz korzystamy ze spacerówki. Bardzo dobrze się go prowadzi i myślę że jeszcze długo mi posłuży :)

Ostatnia edycja:
Do góry