reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wodniste upławy

Marta0909

Zaciekawiona BB
Dzień dobry☺️ Jestem w 27 tyg ciąży i od jakiegoś czasu zauważyłam, ze mam plamki mokre na bieliźnie. Oczywiście zamówiłam testy pH z internetu i pokazuje, ze mam PH 4,5 czyli dobrze. Wiem, ze wody płodowe maja 7. Tylko martwi mnie to, ze ciagle to mam. Czy to możliwe żeby np wody się sączyły a ja akurat sprawdzam w momencie kiedy się nie sączą i nie zostawiają po sobie żadnego śladu ? Do wizyty mam jeszcze trochę czasu wiec pomyślałam, ze zapytam Was czy ktoś się może orientuje🫶

reklama
Jak nie wody i nie infekcja to niby może tak właśnie być, że śluz jest bardzo wodnisty. No chyba, że masz jakieś globulki to tym bardziej🙂

Załączniki

• Screenshot_20220522-135219_Chrome.jpg
    Screenshot_20220522-135219_Chrome.jpg
    154,4 KB · Wyświetleń: 208
Do góry