reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, zdjęcia z USG

Fasolek [emoji7]
1493061904-aaaaaa.jpeg

Dzidzia wyglada jakby się opalała na leżaczku. Taki wiosenny chill out:D

Gratki.

Widzę, że ty 2 dni przede mną. Było już serduszko? Ja też idę 6t6d na wizytę.

reklama
1493130533-aaaaaa.jpeg

To ja już po wizycie [emoji6]. Maleństwo ma 21 mm i ładnie rośnie [emoji16].
Mam się zjawić na kolejną wizytę za dwa tygodnie to omówimy temat badań prenatalnych [emoji6].
Pan doktor bardzo sympatyczny i konkretny. Postanowiłam, że będzie prowadził moją ciążę [emoji6]. Jedna decyzja z głowy [emoji16].

1493130533-aaaaaa.jpeg

Mam się zjawić na kolejną wizytę za dwa tygodnie to omówimy temat badań prenatalnych [emoji6].
Pan doktor bardzo sympatyczny i konkretny. Postanowiłam, że będzie prowadził moją ciążę [emoji6]. Jedna decyzja z głowy [emoji16].
Urocze maleństwo :-*

1493130533-aaaaaa.jpeg

Cudny dzieciaczek [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kruszyna.jpg

Hej dziewczyny!

Ja załączam zdjęcie naszej kruszyny w 6tym tygodniu, obecnie jestem w 8mym :)

Po majówce wybieram się na reszte badań krwi (toksoplazmoza, różyczka, tsh i testy na hashimoto) niestety moja tarczyca wyszła 3,200 kiedy norma w ciąży to maks 2,500 ale biorę euthyrox, mam nadzieję, że się wszystko unormuje. 15go maja mam usg genetyczne podobnie jak Pieszczoszka1988.

Pozdrwiam was i wasze fasolki :)

Załączniki

• kruszyna.jpg
    kruszyna.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 622
Do góry