reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Elmo jakie cudowne zdjęcie!!! Aż chce sie całować te malutkie nóżki :-):-):-)

Mamo Stacha trzymam kciuki za wizytę! A co do cytomegalii to tez ją przechodziłam, ale lekarz mówi, że jest dobrze :-)

reklama
MamaStacha kciuki zacisniete &&& :-)

Sylwia no to bedziemy sie razem stresowac :-)

I wychodzi na to ze moj maluszke jest najmniejszy jak na razie , a ja myslałąm ze on taki oblrzym :-p

Ostatnia edycja:
Mój maluszek w 13t0d, długość od główki do pupy 6,5cm , bicie serca 160/min, przezierność karkowa, kość nosowa-OK. Paluszki policzone. Jak już mówiłam płci nie było widać bo pępowina przeszkadzała:-D
Witaminy to ja biore Pharmaton Matruelle

A tu mój Maluszek się przeciąga i wygina w łuk :-)
skanuj0003.jpg

Załączniki

• skanuj0003.jpg
    skanuj0003.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 79
Jakie słodziutkie te Wasze dzidziusie!! Niby takie maleństwa a faktycznie wydają się być olbrzymami! Wyglądają przecudownie! Dzidziusie kochane :)

ja byłam 23lipca na usg i maluszek mial wtedy 169 uderzen na minute wszystkie narzady na swoim miejscu ;) i od głowy do pupy mial 6,71cm ;)i wiek ciazy wychodził o tydzien wiekszy ;)
2013-07-23_20.33.37.jpg

Załączniki

• 2013-07-23_20.33.37.jpg
    2013-07-23_20.33.37.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 62
I ja jestem po wizycie. Maluszek miał ok 5,5cm (12t2d), dwie nóżki, dwie rączki, jedną sobie smyrał po buzi :-) serduszko ładnie biło :-)
Kość nosowa jest i długa (chyba 0,65mm), fałd karkowy w normie (1,2mm a ponoć do 2mm to norma).
Niczym nie muszę się martwić :-)

reklama
Zazdroszczę Wam bardzo, przecudne maluchy, wszystkie bez wyjątku
Ja już chcę, żeby była środa ;-)
Jak czytam o Waszych maluszkach to jeszcze bardziej się niepokoję i nie mogę doczekać .

Do góry