Jestem juz jestem :-) u maluszka wszystko takie jak powinno byc wszystkie wymary sa dobre . maluszek to juz taki mały oblrzym bo ma 6,35 cm :-) maluszek podskakiwał prawie cały czas , wyciagnoł swoja malenka łapke tak jakby chciał zebysmy mu piateczke przybili :-) Liczyłam jego malusie paluszki lekarz pytał czy chce wiedziec kto mieszka w moim brzuszku ale podziałałam ze nie to sie usmiechnoł i powiedział a ja juz wiem
luteinke mam od dzis zmniejszona do 1 tabletki na noc a za 2 tygodnie mam ja całkowiecie odstawic , wszystko sie pieknie wchłoneło wiec i juz moge sie smiało ruszac tak wiec jestem spokojniejsza :-) na wesele moge isc ale jedynie posiedziec tanczyc mi nie wolno ale co tam najwazniejsze z maluszek cały i zdrowy:-) nastepna wizyta za 3 tygodnie czyli 22 sierpnia;-)
luteinke mam od dzis zmniejszona do 1 tabletki na noc a za 2 tygodnie mam ja całkowiecie odstawic , wszystko sie pieknie wchłoneło wiec i juz moge sie smiało ruszac tak wiec jestem spokojniejsza :-) na wesele moge isc ale jedynie posiedziec tanczyc mi nie wolno ale co tam najwazniejsze z maluszek cały i zdrowy:-) nastepna wizyta za 3 tygodnie czyli 22 sierpnia;-)