reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki i zainteresowanie
Niestety moja wizyta się wczoraj nie odbyła, już miałam jechac kiedy dr zadzwonił ze aparat usg się przegrzał i nie działa
więc niestety muszę czekać na kolejną wizytę tydzień
najgorzej jak się człowiek tak nastawi i nici :(
ale nic bede czekac cierpliwie

Kasoku, gratulacje chłopa :-) A przed chwilą, zdaje się na imionach przeczytałam, że masz przeczucia na chłopca :-) Jednak intuicja matki jest niezawodna, szkoda, że ja nie mam przeczuć . . .
Madziludek, głowa do góry, trzymam kciuki by dzidzia odpowiednio rosła :-)

Ostatnia edycja:
Hej :) Właśnie odebrałam wyniki badań. Ogólnie wszystko jest OK.
Tylko mam podwyższone MCHC i MPV cokolwiek to jest :p
Robiłyście dziewczyny takie badanie na tarczyce FT4?
Bo mój wynik to 17,71 pmol/l, dla I trymestru to norma ale dla II już nie. Sama nie wiem w którym jestem :/

Malkus jeszcze jesteś w pierwszym trymestrze wiec ok, ja robiłam tsh i miałam w normie, wiec gin nie kazal mi robic ft3 i ft4.

Verita gratuluje córci :-)

co do badań, zobaczymy wtedy co lekarz powie w czwartek. Nie macie pojęcia jak strasznie boję się tych genetycznych! Cały czas o tym myślę, a jeszcze mam w czwartek na 18-tą. Zwariuję do tego czasu.

reklama
Do góry