reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Jestem juz jestem :-) u maluszka wszystko takie jak powinno byc wszystkie wymary sa dobre . maluszek to juz taki mały oblrzym bo ma 6,35 cm :-) maluszek podskakiwał prawie cały czas , wyciagnoł swoja malenka łapke tak jakby chciał zebysmy mu piateczke przybili :-) Liczyłam jego malusie paluszki:-p lekarz pytał czy chce wiedziec kto mieszka w moim brzuszku ale podziałałam ze nie to sie usmiechnoł i powiedział a ja juz wiem :-p
luteinke mam od dzis zmniejszona do 1 tabletki na noc a za 2 tygodnie mam ja całkowiecie odstawic , wszystko sie pieknie wchłoneło wiec i juz moge sie smiało ruszac tak wiec jestem spokojniejsza :-) na wesele moge isc ale jedynie posiedziec tanczyc mi nie wolno ale co tam najwazniejsze z maluszek cały i zdrowy:-) nastepna wizyta za 3 tygodnie czyli 22 sierpnia;-)

reklama
gratuluję udanych wszystkich wizytek i brawa dla pięknych maluchów :-)

no to teraz krótko co u mnie, byłam dzisiaj podglądać maluszka i zakochałam się w nim jeszcze bardziej :rofl2:ma calutkie 7,2 cm i serduszko bije 162, według usg jest 13t4d (więc dr śmiała się czym ja go karmię :-p że wyprzedził wiek od transferu o tydzień) więc kamień ogromny spadł mi z serca

w poniedziałek czeka mnie kolejna wizytka tym razem prenatalne, ale będę szła na nie już o wiele spokojniejsza

Witajcie :) gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści. Ja wczoraj byłam na usg i maluszek ma sie dobrze i ma 3,44cm. Na prenatalne jestem umówiona 14.08

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 60
Hej babeczki.
I ja miałam wczoraj wizyte i badania prenatalne.
jestem przeszczesliwa bo wszystko jest dobrze.
Malec mierzy 5 cm, 7 cm razem z nozkami. Takie fikoły robił ze hej :-)
Przedstawiam wam moje cudo

Super wieści, cieszę się, że wszystkie maluszki zdrowe :-)
Ja wizytę mam dzisiaj o 17, proszę o kciuki. Mam też wyniki badań i zdaje się przechodziłam cytomegalię . . .

reklama
Do góry