reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Jestem juz jestem :-) u maluszka wszystko takie jak powinno byc wszystkie wymary sa dobre . maluszek to juz taki mały oblrzym bo ma 6,35 cm :-) maluszek podskakiwał prawie cały czas , wyciagnoł swoja malenka łapke tak jakby chciał zebysmy mu piateczke przybili :-) Liczyłam jego malusie paluszki:-p lekarz pytał czy chce wiedziec kto mieszka w moim brzuszku ale podziałałam ze nie to sie usmiechnoł i powiedział a ja juz wiem :-p
luteinke mam od dzis zmniejszona do 1 tabletki na noc a za 2 tygodnie mam ja całkowiecie odstawic , wszystko sie pieknie wchłoneło wiec i juz moge sie smiało ruszac tak wiec jestem spokojniejsza :-) na wesele moge isc ale jedynie posiedziec tanczyc mi nie wolno ale co tam najwazniejsze z maluszek cały i zdrowy:-) nastepna wizyta za 3 tygodnie czyli 22 sierpnia;-)

reklama
gratuluję udanych wszystkich wizytek i brawa dla pięknych maluchów :-)

no to teraz krótko co u mnie, byłam dzisiaj podglądać maluszka i zakochałam się w nim jeszcze bardziej :rofl2:ma calutkie 7,2 cm i serduszko bije 162, według usg jest 13t4d (więc dr śmiała się czym ja go karmię :-p że wyprzedził wiek od transferu o tydzień) więc kamień ogromny spadł mi z serca

w poniedziałek czeka mnie kolejna wizytka tym razem prenatalne, ale będę szła na nie już o wiele spokojniejsza

Witajcie :) gratulacje udanych wizyt i dobrych wieści. Ja wczoraj byłam na usg i maluszek ma sie dobrze i ma 3,44cm. Na prenatalne jestem umówiona 14.08

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 53
Hej babeczki.
I ja miałam wczoraj wizyte i badania prenatalne.
jestem przeszczesliwa bo wszystko jest dobrze.
Malec mierzy 5 cm, 7 cm razem z nozkami. Takie fikoły robił ze hej :-)
Przedstawiam wam moje cudo

Super wieści, cieszę się, że wszystkie maluszki zdrowe :-)
Ja wizytę mam dzisiaj o 17, proszę o kciuki. Mam też wyniki badań i zdaje się przechodziłam cytomegalię . . .

reklama
Do góry