reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki i zainteresowanie
Niestety moja wizyta się wczoraj nie odbyła, już miałam jechac kiedy dr zadzwonił ze aparat usg się przegrzał i nie działa
więc niestety muszę czekać na kolejną wizytę tydzień
najgorzej jak się człowiek tak nastawi i nici :(
ale nic bede czekac cierpliwie

Kasoku, gratulacje chłopa :-) A przed chwilą, zdaje się na imionach przeczytałam, że masz przeczucia na chłopca :-) Jednak intuicja matki jest niezawodna, szkoda, że ja nie mam przeczuć . . .
Madziludek, głowa do góry, trzymam kciuki by dzidzia odpowiednio rosła :-)

Ostatnia edycja:
Hej :) Właśnie odebrałam wyniki badań. Ogólnie wszystko jest OK.
Tylko mam podwyższone MCHC i MPV cokolwiek to jest :p
Robiłyście dziewczyny takie badanie na tarczyce FT4?
Bo mój wynik to 17,71 pmol/l, dla I trymestru to norma ale dla II już nie. Sama nie wiem w którym jestem :/

Malkus jeszcze jesteś w pierwszym trymestrze wiec ok, ja robiłam tsh i miałam w normie, wiec gin nie kazal mi robic ft3 i ft4.

Verita gratuluje córci :-)

co do badań, zobaczymy wtedy co lekarz powie w czwartek. Nie macie pojęcia jak strasznie boję się tych genetycznych! Cały czas o tym myślę, a jeszcze mam w czwartek na 18-tą. Zwariuję do tego czasu.

reklama
Do góry