reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tak ja cc, więc to mi rybka.
sembonzakura
Fanka BB :)
zapo jaka wielgachna babinka ))
Zapominajko gratuluję udanej wizyty i zdrowej Matyldy,
teraz moja kolej. Otóż moja dziecinka wzięła się w obroty i waży już ok 2 kg !! Cieszę się strasznie, może dobije do tych 3 kg.
Główka nadal w kształcie elipsy, a poza tym wszystko w porządku.
Dalej sobie siedzi wygodnie tyłkiem więc mam się szykować na cesarkę, moje ćwiczenia i rozmowy z nią nie pomogły, no trudno, najważniejsze że rośnie.
Dzięki kochane za kciuki, pomogły
teraz moja kolej. Otóż moja dziecinka wzięła się w obroty i waży już ok 2 kg !! Cieszę się strasznie, może dobije do tych 3 kg.
Główka nadal w kształcie elipsy, a poza tym wszystko w porządku.
Dalej sobie siedzi wygodnie tyłkiem więc mam się szykować na cesarkę, moje ćwiczenia i rozmowy z nią nie pomogły, no trudno, najważniejsze że rośnie.
Dzięki kochane za kciuki, pomogły
wiikki - super, że urosła Nie martw się na zapas, jeszcze ma czas na obrót. A jak nie, to trudno, przeżyjesz i cc ;-)
Chociaż tak patrzę, że Ty już praktycznie 34 tc, to czasu coraz mniej...Ale może zrobi Ci niespodziankę?
Chociaż tak patrzę, że Ty już praktycznie 34 tc, to czasu coraz mniej...Ale może zrobi Ci niespodziankę?
Kasienkadg
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje pomyslnych wiesci i duuuzych dzieciaczkow
Jestesmy juz coraz blizej:-) Ja do majowki czekam, a potem niech sie dzieje co chce
Jestesmy juz coraz blizej:-) Ja do majowki czekam, a potem niech sie dzieje co chce
reklama