reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Hmmm, a ja mam dylemat.
Na ostatniej wizycie mój gin powiedział, że o płci powie mi dopiero na połówkowym (robi połówkowe miedzy 22-24 tygodniem, mówił, że wtedy najlepiej widać). Następną wizytę mam 7 stycznia i zacznę wtedy 20 tydzień. Obawiam się, że nie zrobi mi wtedy połówkowego i o płci dowiem się dopiero w lutym:shocked2: zwariuję do tego czasu;-) i tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie i mężowi prezentu na święta i isć ok 21 grudnia do tzw Trójmiejskiego specjalisty od odkreślania płci:-) tzn to jest zwykły gin ;-)

reklama
Framama no ja wiem, że ty i Kaja mi wieszczyłyście :tak:
Będzie wam zapamiętane :-D

Kitka a może na 3d idźcie od razu.

Ten lekarz ma 3d tylko nie wiem czy w moim przypadku to dobry pomysł.
Jak byłam w ciąży z Majcią to byliśmy na 3d i nagrywaliśmy filmik na płytkę. W momencie, w którym gin przełącza obraz na 3d mało co widać ze wzgl na moją tkankę tłuszczowa:zawstydzona/y:

Zapominajka strasznie się cieszę ,bo marzyłaś o córeczce. dziewczynki są fajne. no i ten wszechogarniający róż :-D
kitka nie wiem co Ci poradzić. u mnie zarówno przy pierwszej jak i przy drugiej to jakoś przy okazji zawsze wychodziło.;-)
zawsze możesz spórbować u innego i powiedzieć z jakim nastawieniem przychodzisz. prawda?

Jakbym poszła tuz przed świętami to byłby 17/18 tydzień...muszę się zorientować jak to cenowo będzie wyglądało;-) jak ok 200 zł to sobię podaruje. Wolę te pieniążki zaoszczędzić na święta. Lekarza na pewno nie zmienię, bo jestem bardzo zadowolona;-) Poza tym ten gin doskonale wie, że 50% pacjentek przychodzi do niego głównie na rozpoznanie płci:-)

No kasy troszkę to kosztuje, ja wczoraj 200 zł płaciłam. No ale już bym nie wytrzymała w tym stresie.
I chyba jednak wrócę do poprzedniego lekarza... ten mi podpadł.

Ja czasem płace 110, a czasem 210:-) zalezy czy skasuję za usg;-) ostatnio prosił, żeby nie mówić w rejestracji, że było usg;-) Wiem, że z dzidzią wszystko ok więc to jest tylko nasz ciekawość cóż tam siedzi. Co innego gdyby cos nie daj Boże sie działo to bym nie żałowała kasy. Muszę to przemyśleć :-)

reklama
gratuluje wszystkich udanych wizyt, no i oczywiscie gwiezdzie wczorajeszego wieczoru Zapominajce i jej corci :)
wierze ze zoladek bardziej ucieszyl niu co miedzy nozkami choc to tez fajnie wiedziec :) to sie z deka nastresowalas...

Framama. tak ci dobrze przepowiedni ida uchyl rabka tajemnicy co w nastepny piatek zobacze ;)

Do góry