reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Gratuluje udanych wizyt i kolejnego siusiaka;p

Ja tez po. Moj synus (pisze synus bo doktorek wczoraj stwierdzil ze tez widzi siusiaka:-D) ma sie dobrze, rosnie i wczoraj niesamowicie fikal - nawet serduszka nie dal za bardzo posluchac;) Juz ma 10cm;) Oprocz tego wynik cytologii gr. 1;)) I reszta tez prawidlowa;) I mam wybrac ostatnie opakowanie dupka i koniec:-)

Przed chwila czytalam artykul o USG:

[h=3]Czy USG jest bezpieczne dla maleństwa?[/h]Opinie na temat częstego wykonywania USG w ciąży są podzielone. Niektórzy twierdzą, że fale ultradźwiękowe wytwarzane przez ultrasonograf mogą szkodzić maleństwu i powodować u niego poważne wady rozwojowe. Nie zostało to jednak potwierdzone żadnymi specjalistycznymi badaniami. Wręcz przeciwnie, lekarze są przekonani, że USG w ciąży jest w pełni bezpieczne. Ginekolodzy zwracają przede wszystkim uwagę na jego nieinwazyjność oraz to, że nie wymaga skomplikowanego przygotowania. Przede wszystkim jednak, badanie to, jak żadne inne, umożliwia natychmiastową ocenę stanuzdrowia maleństwa!

Moja koleżanka z pracy,która jest w ciąży starszej od mojej o 2 tyg. właśnie wczoraj dowiedziała się że jej dziecko ma siusiaka:-):-):-) JA TEŻ CHCĘ JUŻ WIEDZIEĆ!!!!!
Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 3 tygodnie:-:)-:)-(

Kasienkadg gratuluję siusiaka:-)

"...płacz maleńka, płacz, masz to u mnie od dziś"

i vox nucąc, stwierdzam, że potrafię doprowadzić do łez:zawstydzona/y:

O ja ryczę dużo od kilku tygodni, więc dziękuję :-D

Kasienkadg gratuluję synusia.

Dziewczyny jeśli chcecie, żeby płeć i imię zostało wpisane na listę PW do Biedroneczki albo do mnie :tak:

Aśka też bym chciała wiedzieć już. Wizytę mam w środę i liczę na to, że się ujawni maluszek.

reklama
Do góry