reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

robaczek juuuupiiii ojjj jak ja czekam na swoją wizytę w najbliższy poniedziałek, tak bardzo chciała bym powiedzieć to samo :-D

reklama
Ale macie fajnie dziewczyny. Większość ma juz potwierdzone ciąży niektóre juz słyszały serduszka a ja mam dopiero wizytę 6 września. Juz nie mogę wytrzymać.

Magda będziesz słyszała te dwa serduszka :-) trzeba myśleć pozytywnie !

Robaczek super ze wszystko dobrze.

robaczek_25-ale fajnie że zobaczyłaś serduszko.Gratulacje! ;-)
A ja widziałam tylko a może aż pęcherzyk ciążowy.Macica powiększona i to tyle,następna wizyta za 2tyg ale już na pewno nie u niego,nie będę czekała cały dzień na wizytę :wściekła/y: Wkleje zdjęcie jak mi się uda zrobić tel.
A właśnie co powiecie czy pęcherzyk 8,0mm nie jest za mały?

Ostatnia edycja:
robaczek_25-ale fajnie że zobaczyłaś serduszko.Gratulacje! ;-)
A ja widziałam tylko a może aż pęcherzyk ciążowy.Macica powiększona i to tyle,następna wizyta za 2tyg ale już na pewno nie u niego,nie będę czekała cały dzień na wizytę :wściekła/y: Wkleje zdjęcie jak mi się uda zrobić tel.
A właśnie co powiecie czy pęcherzyk 8,0mm nie jest za mały?

Moj pęcherzyk tydzien temu miał 3,57cm i tez jestem przerazona czy nie za duzo, a zarodek miał 0,43cm.
To chyba zalezy od tego jak zmierzy lekarz pecherzyk. Z tego co sprawdzałam to pęcherzyk ma taki rozmiar jak Ty podajesz, a nie taki wielki jak ja :/ Także niczym sie nie martw bedzie dobrze :):):)

Poza tym gratuluje wszystkim po badaniach :)

Ostatnia edycja:
robaczek super !!!

magda ja tez mam wizyte na 1 wrzesnia :) ale pewnie na pozniejsza godzine, wiec caly dlugi dzien czekania. maz idzie z toba? :)
moj juz sie nie moze doczekac, bo dopiero wtedy oficjalnie powiemy reszcie rodzinki (a ze jestesmy ze wszystkimi blisko na codzien, to trudno mi przed nimi ukrywac mdlosci, klocie w plecach czy siusianie co 5 min ;)

martolinka, gdzie fotka? :>

reklama
Do góry