reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

martolinka
user-online.png
-mam niewydolność cieśniowo szyjkową.Bez szwu na bank bym poroniła.Moja szyjka była jak flaczek tak określiła p.dr.Cały czas się boję.Co wizyta w kibelku patrzę,czy nie plamię:-(

reklama
agata777 jak ja się cieszę że już wszystko u ciebie ok:-)-bo się już martwiłam tak długo cię nie było.....a ja po wizycie:-) mały oczywiście szalał na całego i wypiął się do nas tyłkiem:-D i wszystko jest ok:-) no poza tym że dostałam globulki pimafucin bo coś mnie ostatnio swędziało i okazało się że niestety znowu ta przeklęta grzybica:wściekła/y:-zawsze ją łapię po antybiotykach a ostatnio miałam na drogi moczowe:wściekła/y:.... i opowiedziałam jak to się wkurzyłam u żylnego i pooglądała mi te nogi i zapisała cyclo3forte na ich wzmocnienie-naprawdę jestem bardzo zadowolona z tej lekarki mimo że chodzę na nfz i nie każdy o niej dobrze mówi:tak: aha i duphaston mam spróbować 1x1

Ostatnia edycja:
Agata
najważniejsze ze już jest dobrze, niestety czasem trzeba takiej interwencji ale na pewno będzie dobrze, choć rozumiem twój strach
Zeberka
super że z maluszkiem ok, współczuję grzybicy, z Matim prawie z niej nie wychodziłam:baffled: teraz tylko miałam na samym początku ale po 2 opakowaniach nystatyny mi przeszło i póki co jest ok

ja też biore duphaston, mam brac do 20 tyg.
myślę, że jak masz juz szew i będziesz sie oszczedzać, to możesz byc spokojna:) (wiem, łatwo się mówi, ale postaraj sie chociaż) buziaki kochana:* a krew to pewnie dlatego, że zakładali ci ten szew.
zeberka, super, że wszystko ok:)

Nie ma jak byc producentem Dufastonu! Nieźle zarabiaja na ciężarówkach. :-D Ja biorę 3 razy dziennie...idzie zbankrutować, a do tego jeszcze mam jeść magnez 3 razy po 2. :baffled:
Jutro wizyta, zobaczymy co będzie...

No niestety podzielam zdanie że przy Dufastonie idzie zbankrutować. Ja przy pierwszej wizycie zapytałam lekarza czy musi to być Dufaston.Lekarz powiedział że luteina to jest to samo a kosztuje ok.3zł za opakowanie.Ja mam tą dopochwową.Jest to wprawdzie dyskomfort bo trzeba ją aplikować dwa razy dziennie i trzeba koniecznie wkładkę bo są upławy ale koszt o wiele mniejszy.

reklama
Do góry