reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
lekarz dzisiaj poinformował że nawet jeśli dziecko posiada kość nosową i przezierność jest ok to pozbawia wszystkich matek złudzeń gdyż nie wyklucza to zespołu Downa. A jeśli wykryję którąś z tych wad to ryzyko zwiększa się o 30 %.

Ja również byłam dzisiaj na badaniu i też z dzidzią wszystko ok. Za wizytę zapłaciłam 110 zł razem z płytka i zdjęciami. A usg miałam przez powłoki brzuszne i dopochwowo. Dzidzi ewidentnie coś wystawało między nogami :) no ale czas pokarze. na pewno nie było tu mowy że to pępowina.

Ziewaczka - ahhh nasza wizyta juz za tydzien! Ja już chce!! Mi z USG ostatnio obliczył na 29.03 ale ja wole kwiecien. Fajna data to 04.04 :) :-)

zeberka363 - to trzymam kciucki za marzec. :tak:Ja, jak pisałam wyżej bym chciała urodzic jednak w kwietniu!! 01.04 tez fajna data :)

Lelek i myszka - gratulujeeeeeeeeee :-)

Lelek i Myszka gratulacje dziewczyny:))))
Marcelina ja sie urodzilam 5.05 to fajnie by bylo jakby sie dzidzia urodzila 4.04, no ciekawe kiedy bedzie chciala przyjsc na ten swiat, moze nie wytrzyma i bedzie sie pchac wczesniej, a moze bedzie jej tak dobrze ze bedzie chciala jeszcze troche posiedziec:p

Lelek i Myszka gratulacje dziewczyny:))))
Marcelina ja sie urodzilam 5.05 to fajnie by bylo jakby sie dzidzia urodzila 4.04, no ciekawe kiedy bedzie chciala przyjsc na ten swiat, moze nie wytrzyma i bedzie sie pchac wczesniej, a moze bedzie jej tak dobrze ze bedzie chciala jeszcze troche posiedziec:p
Ziewaczka super urodziny masz tego samego dnia co mój synuś :* :-D:-D:-D buziaki :)
P.s ja mam teraz termin na 20.04 :p

reklama
Do góry