reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

mycho bądź dobrej myśli, trzymam kciuki , wierzę że wszystko będzie dobrze.
augustynko też ide w poniedziałek tyle tylko że na 13.30 a więc mam nadzieję że pochwalimy się obie pięknymi serduszkami:-D:-D
No Kochana to sie wszytsko dowiemy, Chciałabym zeby załozył juzk karte ciązy i powiedział, ze wszytsko ok! NIe moge sie doczekac! Ty edziesz pierwsza także juz trzymam kciuki!!! :)
gratuluje nowym moderatorom:)
bunny dziekuję, że o nas pamietałaś:)
zgadza sie bylismy dzisiaj na wizycie, byly dwa serduszka, krwiaczek sie wchłonął. jednak mam sie dalej oszczędzać, ale na powolny spacerek moge iść:) dzidzie maja 16mm obydwie co jest odpowiednie dla 8 tygodnia ciąży. wizyta za dwa tygodnie:)
hiv i kiły nie mam;)

Gratuluje!!! Ale extra! "A teraz serca mam... trzy ";-) hehe
Mi wystarczy jak usłysze jedno małe serduszko ;-) NIe podejrzewam ciązy blizniaczej i lekarz na ostatniej wizycie chyba tez nie podejrzewał :)

reklama
gratuluje nowym moderatorom:)
bunny dziekuję, że o nas pamietałaś:)
zgadza sie bylismy dzisiaj na wizycie, byly dwa serduszka, krwiaczek sie wchłonął. jednak mam sie dalej oszczędzać, ale na powolny spacerek moge iść:) dzidzie maja 16mm obydwie co jest odpowiednie dla 8 tygodnia ciąży. wizyta za dwa tygodnie:)
hiv i kiły nie mam;)
z ogromną satysfakcją czytam o dwóch malutkich serduszkach, zwłaszcza, że sama również doświadczam stanu tego podwójnego szczęścia;-) i też widziałam serduszka w 8 tyg, była to ogromna ulgaa, bo czekałam na tą chwilę od 5 tyg, kiedy to na pierwszej wizycie zobaczyłam 2 pęcherzyki ciążowe:-) nasze trio trzyma kciuki za Waszą trójeczkę:)

Darucha gratuluje dwóch dzieciaczków!

Ale fajnie mamy urodziaj na bliźniaki w kwietniu :-). Kto następny jeszcze nie był na wizycie to i moze są już następne tylko o tym nie wiemy. :szok: moze ja :-) ale by były jaja :-)

No dziewczyny gratuluję. U mnie raczej nie będzie bo bliźniaków w rodzinie nie ma. Dziś o 12 wizyta trzymajcie kciuki.Ostatni raz nie było jeszcze nic widać.

reklama
Paulusia moze bym i chciała . Na pewno bym sie cieszyła ale w mojej obecnej sytuacji lepiej by było jedno.

Dowiem sie w wtorek. Jeszcze tylko 4 dni

Do góry