reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Z wyników badań wychodzi jeszcze, że toxo nie przechodzę i nie miałam więc trzeba uważac..
Szkoda , że nie widziałyscie min starszych babć jak pytałąm pielęgniarki ,czy HIV u nich też mozna zrobic!!!;-)mało wody świeconej nie wyciagnely

reklama
Z wyników badań wychodzi jeszcze, że toxo nie przechodzę i nie miałam więc trzeba uważac..
Szkoda , że nie widziałyscie min starszych babć jak pytałąm pielęgniarki ,czy HIV u nich też mozna zrobic!!!;-)mało wody świeconej nie wyciagnely

aaaaaaaaaaaa! padłam :-D :-D :-D

a na tokso uważaj.. żadnej surowizny i od kupek zwierzecych z daleka ;-) super, że TSH w normie. kontroluj teraz regularnie

Dziewczyny macie rację. Zrobię to TSH, ale dopiero za ok. 2 tyg. Babka co mi wystawia skierowania na badania jest na Bali... ;P

Ostatnia edycja:
martolinka ubawilas mnie:D u mnie w miescie byla i jest chyba taka przychodnia w ktorej robiono badania na choroby weneryczne i hiv, mowili na nia "po schodkach", jezeli widziano kogos jak wchodzil po schodkach to juz kazdy bal sie podac mu reki:p

:-D hehehe dobre to macie!!!! ja wczoraj znów byłam u gina-coś często mam te wizyty bo następna na 19.10:szok: - miałam już czwarte usg ale mały fikał -nawet gin nie umiałam go zmierzyć:-D a ma 10cm od głowy do pupy a w sumie to 14cm :-) i według tego usg jest tydzień do przodu! duphaston mam brać nadal ale już tylko 2x1 a jak skończy mi się opakowanie kwasu to mam kupić witaminy:tak: a co do badań to ja miałam tylko mocz i krew na ogulne bez tych innych które wy opisujecie...

Zeberka ale duży dzidziuś.... Gratki udanej wizyty. Co do badan- jeżeli masz ochotę je zrobić to zawsze można zrobić je na własną rękę, nie koniecznie z zalecenia lekarza.

Zeberka-4 usg ale fajnie tyle okazji do ogladania bejbusia :) Super ze wszystko okey i faktycznie duzy ten Twoj bobasek. Ja mam nastepne usg za 1,5 miesiaca i bede juz znala plec. A wczoraj dzwonili ze szpitala z wynikami pierwszej czesci badan genetycznych i wszystko okey! yupi!

reklama
Do góry