reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

o wlasnie,. jakos mi sie nie chce wybierac na badanie. Paulusia, bylas tydzien temu, czyli w 5 tyg i 4 dniu i było ładnie widac pecherzyk, mowisz?kurcze, nie pamiętam dokładnie ostatniej miesiączki i tak trochę z glowy wpisałam w suwaczek. nie chce isc do lekarza i uslyszec, ze jeszcze nic nie widzi. prawie 7 tydzien- powinno cos widac, nie?

reklama
mycho bądź dobrej myśli, trzymam kciuki , wierzę że wszystko będzie dobrze.
augustynko też ide w poniedziałek tyle tylko że na 13.30 a więc mam nadzieję że pochwalimy się obie pięknymi serduszkami:-D:-D

gratuluje nowym moderatorom:)
bunny dziekuję, że o nas pamietałaś:)
zgadza sie bylismy dzisiaj na wizycie, byly dwa serduszka, krwiaczek sie wchłonął. jednak mam sie dalej oszczędzać, ale na powolny spacerek moge iść:) dzidzie maja 16mm obydwie co jest odpowiednie dla 8 tygodnia ciąży. wizyta za dwa tygodnie:)
hiv i kiły nie mam;)

gratuluje nowym moderatorom:)
bunny dziekuję, że o nas pamietałaś:)
zgadza sie bylismy dzisiaj na wizycie, byly dwa serduszka, krwiaczek sie wchłonął. jednak mam sie dalej oszczędzać, ale na powolny spacerek moge iść:) dzidzie maja 16mm obydwie co jest odpowiednie dla 8 tygodnia ciąży. wizyta za dwa tygodnie:)
hiv i kiły nie mam;)
Mega gratulacje podwójna nasza mamusiu:):) Wiedziałam że wszystko będzie dobrze:tak::-)

gratulacje dla wszystkich szczęśliwych, które słyszały już serduszka i są spokojne. ja mam usg jutro i szczerze wątpię, że będzie juz widać serduszko... :/ dam znać jak będę po

Magda85- gratulacje, zobaczyć dwa serducha to musi być powalające uczucie :tak:
Ja mam jutro wizyte na 11:40 ,ale na nfz do lekarza, którego nie znam, bo w listopadzie się dopiero przeprowadziliśmy do Gdyni, może akurat trafię na jakiegoś normalnego, ale obawiam się nieco tego... a jak nie będzie ok to na 6-tego uciekam do mojej sprawdzonej gin ,ale prywatnie. A fajnie by było oszczędzić trochę kasy, akurat na wózek bliźniaczy by było :-D trzymajcie kciuki w każdym razie !

reklama
Do góry