CudownieNo to może ja się pochwale. Wczoraj widziałam bijące serce. Zarodek wielkości 1,1 cm (7 tc i 2 dni); pęcherzyk wielkości 3,5 cm (8 tc).ufff - kamień z serca
![]()
Tak, jestem już nawet zapisana na usg prenatalne. Jeśli lekarka uzna w trakcie usg że jest potrzeba badania z krwi to też zrobię.Czy planujecie badania prenatalne? Zastanawiałyście się nad tym? Do 12 tygodnia jeszcze troche czasu, ale ja się chyba zdecyduje, mimo, że to troche kasy kosztuje. Jakie jest wasze zdanie?
Myszka pewnie dzidzia jeszcze maleńka ale super że już ją widziałaśdostałam skierowanie na setki badan z krwijak będziecie chciały to napisze dokładnie na jakie. No oczywiście było badanie lekarz zrobił usg. Na USG było widać serduszko ale po chwili gdzieś maleństwo się ukryło i lekarz nie mógł znaleźć ( i jeszcze się mnie pytał czy widziałam serduszko to mu mówił że tak )
więc zmierzył pęcherz płodowy miał on 2 x 2 cm. Lekarz powiedział żebym przyszła za 2 tygodnie z wynikami badań to zrobi jeszcze raz USG i wtedy na pewno będzie lepiej widać
![]()
napisz jakie badania masz do zrobienia
juz zaciskam!to jutro potrzymajcie za mnie kciuki na wizycie o 18.30;-) bede miała mam nadzieje juz karte ciazy