reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Agata777-no piękny, ja to tak nie mam jeszcze, może dlatego że jestem trochę bardziej rozłożysta(ostatnie lata coś mi służyły...):-D
Maniaa- jak Ci mógł dzidzi nie pokazać-oni udają, że nie wiedzą, że my teraz od USG do USG żyjemy:tak:, co do cytomegalii i toksoplazmozy-ja mam tak samo i od znajomych też słyszałam, że miały brak przeciwciał-a niby badania twierdzą, że prawie 80% mieszkańców Europy przechodziło cytomegalię-to co my taki higieniczny tryb życia prowadzimy, czy jakieś wyjątkowe jesteśmy?

Witam:) byłam u gina i tak: dzidzia ma rączki, nóżki, serduszko pięknie bije i mamy 24,4mm długości. Ogólnie wszystko ok wyniki też ok, więc jestem mega szczęśliwa:-):-) i mam fotkę ale skanera nie posiadam:-( jutro spróbuje zrobić zdjęcie zdjęciu i jak będzie dawało radę to wrzucę;-)
Agata777 brzusiu cudowny:tak::-)

Witam:) byłam u gina i tak: dzidzia ma rączki, nóżki, serduszko pięknie bije i mamy 24,4mm długości. Ogólnie wszystko ok wyniki też ok, więc jestem mega szczęśliwa:-):-) i mam fotkę ale skanera nie posiadam:-( jutro spróbuje zrobić zdjęcie zdjęciu i jak będzie dawało radę to wrzucę;-)
Super gratulacje zdrowej dzidzi :)
Agata777 brzuszek cudowny, do tego jestes taka drobniutka slicznie bedziesz wygladac w ciazy :)

paulusia2209
user-online.png
-super cieszę się,że wsio ok.Dawaj tu foteczki niech ciocie podziwiają.:-)

Agata brzuszek pierwsza klasa. :-)
Wy dziewczyny chodzicie do lekarza, a ja muszę czekać do środy dopiero:-( a ciekawa jestem co u maluszka. Jaki jest już duży i w ogóle. Ale za to może uda się, aby tatusiek był :-D bardzo bym tego chciała.
Odebrałam wczoraj wyniki krwi i poprosiłam babkę, aby zerknęła na nie, bo ja mam dopiero wizytę za tydzień i będę się zastanawiała nad nimi przez ten cały czas... To najpierw się broniła, że nie, bo to są poważne badania, ale w końcu powiedziała, iż wydaje jej się, że jest wszystko w porządku. To teraz spokojnie czekam na wizytę. Tylko jeszcze zrobię usg genetyczne i odbiorę wyniki cytologii :-)

reklama
Do góry