reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

vilmaq zdrowiej szybko. narazie chociaz strepsils wez. wiem, ze mozna w ciazy przynajmniej tak stoi w ulotce.wiem ze herbata z czarnego bzu moze ci troche ulzyc i dziala przeciwzapalnie, pomaga oczywiscie tylko we wczesnym stadium. a leki dla ciezarowek tez napewno Ci zapisza wiec sie nie martw bedzie dobrze:tak:trzymam kciuki

reklama
Byłam dzisiaj porobic badania i zaplacilam za nie 240zl!!!!! Pocieszam sie ze to jednorazowy taki koszt:-( jutro odbieram wyniki a w piatek na wizyte.
Normalnie stuknal mi 11 tydzien:-)
mamy ten sam tydzień i ten sam dzień ciąży:-)
na tym suwaczku jest info o 5 cm, ale moje dwojaczki mają po 3,5 cm:-)

byłam u lekarza i faktycznie nawet rutinoskorbin odpada :/ ale mam jeść sporo cytrusów i robić płukanie nosa. Sama od trzech dni przyrządzam sobie blenderem sok z grejfuta, pomarańczy i brzoskwini z miodem - polecam trzeci dzień infekcji i jest mi coraz lepiej. Do tego inhalacje :). W razie czego, polecam taką kuracje! buziaki dziewczyny!

Gratuluję Wam dziewczyny z całego serca !!!
Jak się cieszę że rozpoczęła się era wspaniałych wiadomości :-D:-D:-D
Wierzę że teraz już tak zostanie :-D:-D:-D

Dronka-gratuluję

Vilmaq- kuruj się:tak:, ale mi zrobiłaś ochotę na taką mieszankę cytrusową, idę zajrzeć co mam w kuchni,będę mieszać
cool.gif

vilmaq-dużo zdrówka

Gratuluję wszystkim za udane wizyty :-)
A ja dalej jestem w poszukiwaniu ginekologa więc nie wiem nawet czy z pęcherzyka rozwinął się zarodek i czy bije mu serduszko :-(

reklama
Do góry