reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
paulusia2209
user-online.png
-e bo one takie małe heee.
Kymilka -witaj u Nas

Ja dalej jestem w kropce, dosłownie, bo nadal widać tylko kropkę ;) W poniedziałek znowu powtórka bety i progesteronu a w środę znów usg. Pani Dr powiedziała, że póki beta rośnie i póki mam objawy ciążowe to idzie ku dobremu, tylko muszę cierpliwie czekać.
&&&& dalej zaciśniete:tak:

cześć dziewczynki,
dawno się nie odzywałam bo odcięli mi internet:( ale już jestem
Byłam dziś na usg i widziałam moje 13 mm szczęście :-) a serduszko biło 154 na min to chyba z moich wrażeń bo ostatnio przeszyły mi mdłości i oczywiście czarne myśli zaczęły mnie nachodzić i z niecierpliwością wyczekiwałam usg - lekarz powiedział że na tą chwilę jest wszystko ok ale trzeba na siebie uważać!!! mam nadziej że u was też same dobre wiadomości :)
Buziaki i miłego wieczoru:)

maniaa tetno 150 to norma dla takiego malucha:tak:dobre wiesci!!!
Witam Kwietniowe Mamusie !! Jestem tu nowa i za bardzo nie wiem gdzie zacząć pisać :(

Jestem Kamila mam 20 lat i 24.04 zostane Mamusią Krystiana lub Liwii .
Pierwsze USG za mną , dzidziuś ma 11mm wszystko w porządku !

Całuuuuusy !:-):-)

pisz częściej!!!:tak:

Witam Kwietniówki:*
Też na początku miałam obawy bo mój dzidziuś mierzy 11mm. A na innych forach dziewczyny mówiły że w 8 tyg powinno mierzyć 15-20 mm !! Ale na szczęście lekarz mnie uspokoił że każdy dzień ma wpływ na rozwój Maleństwa.
Najbardziej boje się badań ... wiadomo sama jeszcze jestem dzieckiem i moje życie było dość " rozrywkowe" Boje się żeby dzidziusiowi nic sie nie stało .:no: Że jestem w ciąży dowiedziałam się w 6 tygodniu, a 2 tyg. wcześniej piłam alkohol na imprezie rodzinnej...
Mój Dr. mówi żebym była spokojna że w tym okresie nie ma na to wpływu ale ja cały czas mam czarne myśli,bym sobie tego nie darowała. ! Kiedy macie następne wizyty? Moja wypada na 7.10 :) Całusy !!!

Witam troszkę spóźniona.Wczoraj miałam wizyte po której pojechałam prosto do szkoły i dzisiaj też cały dzień w szkole więc wasze posty poczytam jutro bo dziś myślę tylko o spaniu ale napisze Wam tylko o wizycie.Oczywiście wszystko dobrze tak powiedział lekarz.Miałam USG i to mi nie daje spokoju.Lekarz dał mi zdjęcie ale tam nic nie widzę.czarna plama i nic.Teraz porównanie usg z

02.09.11
pęcherzyk ciążowy GS 18mm=6w2d
z echem żywego zarodka CRL4mm=6w1d
09.09.11
GS 20mm=6w3d
CRL 11mm=7w1d

zastanawia mnie to GS dlaczego tu prawie się nie zmienia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry