reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Bunny:-), Mycha:-), Agatka:-) trzymam kciuki, dajcie szybko znać:tak:.
Idę się położyć, chyba nie będę miała zbyt dobrego dnia:baffled:

reklama
Ja dalej jestem w kropce, dosłownie, bo nadal widać tylko kropkę ;) W poniedziałek znowu powtórka bety i progesteronu a w środę znów usg. Pani Dr powiedziała, że póki beta rośnie i póki mam objawy ciążowe to idzie ku dobremu, tylko muszę cierpliwie czekać.

mycha79-No pewnie że będzie dobrze :-) to jeszcze jest w miarę wczesna ciąża i zdarza się że zarodek później widać a jeszcze później i serduszko.A kiedy masz następna wizytę?

mycha no i dobrze że patrzycie na całą sytuację w kolorowych barwach. Tak jak już tysiące razy było pisane każda ciąża jest inna i póki i u każdego widać konkretne etapy powstawania dziecka w różnych momentach. Wiemy że jest dobrze.

reklama
cześć dziewczynki,
dawno się nie odzywałam bo odcięli mi internet:( ale już jestem
Byłam dziś na usg i widziałam moje 13 mm szczęście :-) a serduszko biło 154 na min to chyba z moich wrażeń bo ostatnio przeszyły mi mdłości i oczywiście czarne myśli zaczęły mnie nachodzić i z niecierpliwością wyczekiwałam usg - lekarz powiedział że na tą chwilę jest wszystko ok ale trzeba na siebie uważać!!! mam nadziej że u was też same dobre wiadomości :)
Buziaki i miłego wieczoru:)

Do góry