reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Paulusia i Agatka super!!!!!!!! niech maluszki rosną :tak::tak:
Mam pytanie,dlaczego macie tak szybko wyznaczane wizyty?
Jak byłam 01.09.11 to pani dr wyznaczyła mi następny termin na 03.10.11 ?
Od samego początku nie napisałam daty porodu:Mój termin porodu to 7 kwietnia,

reklama
co do tegp kwasu foliowego - myślicie że jak sama teraz zwiększę sobie dawkę do 2 tabletek dziennie to raczej nic się nie powinno stać ;)

Agata gratuluję z całego serca :-D:-D:-D
Coś czuję że zła passa się skończyła :-D:-D:-D

Agata777 zaciśnięte :tak:
Bunny za Ciebie również

Dziewczyny czy wy też tak macie że gdy kładziecie się na płasko by odpocząć i dotkniecie okolic macicy czujecie już na tym etapie stwardnienie? Jestem w szoku bo ja chyba wyczuwam a we wcześniejszych ciążach nie było to tak szybko. I co dziwne mam wrażenie że momentami czuję bicie serduszka. Na początku założyłam że to moje złudzenie że to zapewne moje tętno ale chwila przecież moje tętno nie jest tak szybkie a pstrykało jak szalone po czym zniknęło i tak kilka razy wyczułam. Myślicie że oszalałam?

syneczki to ja też myślałam że oszalałam bo mam podobnie - ale jednak skłonna jestem jednak przyznać że sobie to po prostu wkręcam :/

reklama
O kurczaki!!! Jak miło sie czyta takie extra wiadomości!!! :-) Gratuluje paulusia i agata ;-)))
Az serce sie raduje!

A za Bunny, Mychę, Agatę777 trzymam mocno kciukasy!!!

W sumie mam pytanie jeszcze ale to chyba na tem acie dolegliwości...

Do góry