reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
darucha, gratuluję dwóch fasolek! a ja w pierwszej ciązy brałam sobie Żuravit. Wypłukuje bakterie z moczu i jest mało inwazyjny, bo to czysta skoncentrowana żurawina. Może zapytaj gina, czy możesz brac profilaktycznie.
bunny, dziękuję za kciuki :) wszystko dobrze! widziałam bijące serduszko w moim małym 3,5 mm zarodku :D
paulusia, a mi rozkładanie nóg jakoś z czym innym się kojarzy ;P
trzymam kciuki za kolejne wizyty kwietniowych mam!!! :)

Jestem.Bliźniaków nie będzie:)
Jest pojedynczy pęcherzyk ciążowy GS 18mm=6w2d z echem żywego zarodka CRL4mm=6w1d
Więc tak dokładnie pan doktor to napisał i termin mam na 29.04 a z usg na 25.04
A i serduszko pięknie biło.
Z tego powodu że były już wcześniej trzy poronienia mam brać luteinę i acard i wizyta 09.09 więc niedługo znów zobaczę kruszynkę.

Chyba jeszcze martolinka się nie zameldowała po wizycie o ile dobrze pamiętam. Kochana dawaj cudowne wieści
A i Agata gdzie wy laseczki się podziewacie?

Ostatnia edycja:
A ja mam dopiero wizytę na 16.09 :-( trochę długo ale ostatnio jak byłam to było wszystko wporządku i serduszko pieknie biło teraz badania zrobiłam i czekam :-)
Gratuluję bliźniaków!!:-)

reklama
z ogromną satysfakcją czytam o dwóch malutkich serduszkach, zwłaszcza, że sama również doświadczam stanu tego podwójnego szczęścia;-) i też widziałam serduszka w 8 tyg
wow gratuluję :)

wszystko dobrze! widziałam bijące serduszko w moim małym 3,5 mm zarodku :D
cudne wieści :)

Jestem.Bliźniaków nie będzie:) Jest pojedynczy pęcherzyk ciążowy GS 18mm=6w2d z echem żywego zarodka CRL4mm=6w1d Więc tak dokładnie pan doktor to napisał i termin mam na 29.04 a z usg na 25.04
A i serduszko pięknie biło.
super że wszystko dobrze!

Do góry