reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
moj gigant też 68 w szoku jestem że tak szybko no i też mi się gruba wydaje a waży tylko 4700 ciekawe jak wygląda 6kg :)) dobrze że jest allegro bo myślałam że 68 będziesz na wiosnę a nie teraz.

asia masz złoto w tych cyckach. Rzeczywiscie zdrowo dziewczyna waży. Patrzcie jakie duże różnice są teraz a zobaczycie jak będą miec 3 lata wszystkie będą wyglądądac tak samo

reklama
thinka pisze:
Asia to nieźle
biggrin.gif
u nas może 5,5 kg będzie. Ale Ula w końcu trochę starsza od Laurki jest.
Mój Tymek z kolei starszy od Uli, a jednak trochę mniej waży. Teraz może być koło 6800. A wszystkim "zdrowo wygląda" :dry:. Asia, pewnie przyjdzie taki dzień, że Ula wystrzeli wzdłuż, a wszerz zacznie znikać :-).
Kilka dni temu mierzyłam Tymka bo mi dziwnie zaczął naciągać bodziaki w rozmiarze 62 :-p. I wyszło mi 63 cm, więc my już też w 68 przeskoczyliśmy. Jeszcze część 62-jek pasuje. Przejrzałam ciuszki 2 rozmiary do przodu, do 74. I znalazłam 74-ki wielkością takie, że już teraz Tymkowi za małe. Boshe, jak mnie te rozmiarówki wkurzają :wściekła/y:. Co za beznadziejni producenci.

Ostatnia edycja:
Do góry