reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

u nas to by bylo właśnie równe 10cm, bo urodził sie 57długi..... a Anielka przecież wcześniak. CHociaż jak tak piszesz o niej to panienka pięknie ze wszystkim leci:tak:

reklama
Nasza (kolejna już) wizyta w poradni patologii noworodka była co prawda w tamtym tygodniu, ale dopiero dzisiaj poznałam wyniki badania krwi Tymka. Ta cała fosfataza. No i... wszystko już w normie :-). Całe szczęście nie usłyszałam od pani doktor "ma krzywicę!!" :-D. Kamień z serca.
A ogólnie w końcu czuję, że moje składki na NFZ nie idą na marne :-D. Do poradni patologii noworodka, okulisty, neurologa, laryngologa, poradni rehabilitacji i szczepień doszedł nam jeszcze immunolog :dry:. No jazda na całego. Kiedy to się skończy...:confused:

Dzag, super, że wszystko w normie!! Tymek zdrowy i silny przecież jest, niech się kolejny lekarz o tym przekona ;)

My wczoraj powtarzaliśmy usg przezciemieniowe, bo w 6 tygodniu jeszcze wylewy były cały czas spore. Wszystko się pięknie wchłonęło. Została zdrowa i mądra główka :D

ewa86 pisze:
My wczoraj powtarzaliśmy usg przezciemieniowe, bo w 6 tygodniu jeszcze wylewy były cały czas spore. Wszystko się pięknie wchłonęło. Została zdrowa i mądra główka :D
...czyli te nasze wcześniaki nie-wcześniaki dzielnie sobie radzą :tak::-D. I dobrze. Oby tak zostało.

dziewczyny czy waszym dzieciom zdaża się zakaslać - nie tak chorobowo ale np po placzu, czy po jedzeniu itp bo już zaczynam łapać fobie że znowu chce się coś przyplątać:/ nie mamy gorączki, jemy dobrze

reklama
millionka, mojej sie zdarza, a chora na pewno nie jest bo babcia bada ją przy każdej okazji. A moja nosi już ubranka 68:tak: no i gruba jak była tak jest, przez co walczymy z odparzeniami.

Do góry