reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

Olga przy 38 daj jej szczególnie na noc ale nie ibum bo to na wątrobę szkodzi, tylko paracetamol w czopku. Nie ma po co się męczyć do 38 się nie daje nic żeby organizm sam walczył ale jak to zęby np to nie ma z czym walczyć tylko sie bieda męczy

reklama
Olga my Ninie jak miała 37,8 dawaliśmy paracetamol w czopku

Ewa dajesz nadzieję, że moja też będzie mieć kiedyś 7 na przodzie :-D

Olga ja bym swojej dala.Zawsze daje od razu jak widze ze wyskoczyla goraczka.Jak jakis wirus ja dopadl to jutro bedzie powtorka z rozrywki.A moze ząbek?Wiem ze Ibum silniejszy na goraczke ale jakos wole lagodniejszy paracetamol.Na razie u nas sie sprawdza i pomaga.
Zanim napisalam dziewczyny mnie uprzedzily i tez mniej wiecej to samo napisaly:cool2:

dzięki za rady dziewczyny :*
hmm właśnie chciałam dać ibum bo jest też przeciwzapalny... nie wiem czy mam paracetamol, zobaczę. może to rzeczywiście ząbki? Natalia miała pierwszy ząb tydzień przed roczkiem i żaden ząb jej nie wychodził z gorączką, wszystko bez problemu, dlatego teraz nie przyszło mi to do głowy... Hania wypiła mleko, marudziła, przy rozbieraniu płakała więc jej nie kąpałam, położyłam i zasnęła pojękując. idę poszukać w szafce czy mam paracetamol. czopków na pewno nie mam

ona już śpi, to budzić ją na ten syrop czy czekać aż się obudzi i gdyby spała sprawdzać tylko temp czy nie poszła wyżej?

no ja wiem że tak może być i nie mówię że tak nie jest, bo nie wiem co by to mogło być, infekcja? my w domu generalnie zdrowi (Natalia pokasłuje ale bardzo rzadko i miała w sobotę 37,5 ale jej trójki na dole idą i nie wiem czy to też nie od zębów? ale to by była pierwszy raz gorączka od zębów w jej przypadku)

Hania na razie śpi spokojnie w wywietrzonej sypialni, dam jej spokój na razie i będę w pogotowiu

Bedzie marudzic w nocy jak nic nie dasz i bedziesz miec noc z glowy.pewnie jeszcze sie przebudzi,choc przy goraczce roznie to jest.mozesz jeszcze poczekac i jej nie rozbudzac przeciez na pewno jeszcze spac nie idziesz.

reklama
Do góry