reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Bozienka no widzisz musiało być dobrze. Kornelka już tyle przeszkód pokonała,że teraz tlyko lepiej będzie

Jolap :szok: ale wielki synek już w brzuszku siedzi, matulu droga

Manta lekarka równa babka jak i Ty
Szkoda,że moja to taka mimoza mało mówiąca

No więc 18 lutego drogie Panie zostaniecie ciociami o ile dotrzymam do tej daty :-D:-D:-D
Szyjka mocno skrócona i rozwarcie się robi, dzieciątko jak najbardziej ok waży 2200gr i pcha się na świat :-D
Moje wyniki też rewelacja. Następna wizyta 13 lutego, bo stwierdził, że może wytrzymam :-D Wstepnie na 18 lutego jesteśmy umówieni na oddział i stwierdził, że będzie rach ciach i po strachu :-D W sumie wszystkie moje znajome, które u niego rodziły to miały rach ciach bo poród trwał max 3 godzinki :-D No to ja się tu zacieszam a tak na serio to zaciskam nogi i boje się jak cholera :oo:

reklama
aaaaaaaaaa! aaaaaaaaaaaaa! inamorate!
aaaaaaaa! przecie to zaraz! :o ... o masz... moze mi się uda dołączyć 18 ... chociaz się nie zapowiada narazie nic wczesniejszego;p Wyniki rewelacja, maleńka zdrowa :D ekstra... jeeeest radość:-)))) teraz to ja kciuka trzymam w takim razie za gładki poród:p no i ewentualną wizytę 13-ego:p
a jak ułożona Hanula? Będzie CC czy SN? :-))))) jak tam Ci doktorek nagadał?:D

Do góry