reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Hej. Ja też trzymam kciuki za wizyty!

ja wreszcie spakowałam torby. Mam 2 małe bo tak mi wygodniej potem coś znaleźć:) ale mam nadzieję że święta spędzę jeszcze z Jasiem w brzuchu :)

malinka to staraj się teraz odpoczywać ile się da, dużo już nie zostało, więc dasz radę i spokojnie bez nerwów
cleopatra z tą wagą to rzeczywiście tylko orientacyjne jest, więc chyba nie ma co aż tak przywiązywać wagi dotego, a z tym ktg to rzeczywiście dziwne, może mały akurat miał taki moment szaleństw i dlatego tak wyszło.. ja myślę, że dotrwasz jeszcze trochę
kciuki za wszystkie wizytujące!

jeśli ktoś wpisuje ja następne wizyty mam: 02.01 oraz 20.01 (jeśli dotrwam ;-))

inomama - kurcze no chyba to oko wlasnie od zatok...Kur*****icyidzie dostac z tym. Ja mam taki zestaw podobny do tego co wstawilas...o taki NeilMed Sinus Rinse Kit - Boots ale to mi guzik pomaga. Ulga jest doslownie na 15 sek I zarqaz znow sie wszystko zapycha :( Szalu juz dostaje bo smarkam I smarkam a brzuch sie coraz bardziej napina od tego :( a nos zatkany jak byl tak I jest nadal.
Zapytam dzis tego interniste czy moze mi chociaz cos na to oko dac...bo juz kurcze zaczynam widziec lekko jakby zamazane...to wszystko przez ta rope chyba....wrrrrrr. No jak nie urok to.......

hej ale mialam stresujacy poranek, przyszli i powiedzieli , ze beda jutro mi wyowlywac porod, pozniej zdecydowali ze podadza przez 3 dni sterydy na plucka i jutro jeszcze usg, pobrali posiew na paciorkowca i pewnie w przyszlym tyg zaczna dzialac, pierwsze sie wystraszylam , ale teraz juz wolalbym , zeby mi go wyciagli i byl bezpieczny, bo przy cholestazie bardziej bedzie bezpieczny nawet w inkubatorze niz u mnie w brzuchu. Takze trzymajcie kciuki, moze w przyslzym tyg Wiktorek wyjdzie na swiat, a wyliczony mam dzisiaj 35 i 5 tc.

Sylka więc jednak Ty się ustawiasz na podium za Fifką? Mocno trzymam kciuki, by z Wiktorkiem było wszystko w porządku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry