reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Grudnioweczko na ruchy dobre jest zjesc cos slodkiego! u mnie zawsze (niechcacy)dziala. Tez np. zimne mleko,albo zimny napoj, jakos tez dziala na nich czesto(przynajmniej u mnie):-)
A ja dziewczyny tak zwlekam zwlekam,ale chyba wstawie Wam zdjecie maluszka z pocz.15 tygodnia w 3d.niesamowite,ze widac mozg, ciemiaczka itd. tylko mam te zdjecia w innym formacie i dlatego ciezko jest je wkleic.musze je przetransformowac,a to zabiera mi ciut czasu. no i wkleje je na prywatnej galerii,bo uwazam,ze to juz dosc prywatne i intymne zdjecia, nie chce,by kazdy kto ma internet sobie je ogladal;-)

Hehe no zobaczymy :-) Ja jestem za bo na razie chłopaki górują, choć jeszcze bardzo dużo dziewczyn nie zna płci i mogą się to okazać dziewczynki :-D

a ja jeszcze mam tyle czekania... :( az do 2 wrzesnia...prawie 1.5 tyg
no nic...jakos to zniose :)
a co do ruchow to tez ostatnie dwa dni Emma byla jakos spokojna, wlasciwei calkowicie sie nie ruszala...az juz sie martwic zaczelam ale w koncu stuknela :)

moje dziecie tez mialo 2 dni totalnego zastoju ale od wczoraj znowu sie rusza:), w poniedzialek ide na usg, boze nie moge sie doczekac, a wczoraj tak mnie wieczorem plecy bolaly a teraz lekko brzuch kłuje

jezu donka nawet mi nie mow o plecach...mnie tez ale tak bardzij krzyze...ledwo sie podnosilam w nocy z lozka na siku. No koszmar jakis. I to tego strasznie ale to strasznie boli mnie kosc lonowa jak tak np. siade na podlodze do zabawy z malym I mam potem wstac. No mam wrazenie ze juz mi sie wszystko rozsuwa tam ...;/

reklama
kurcze, pocieszyłuście mnie z tymi plecami...ja często mam tak w nocy ze az ból mnie wybudza...boli mnie zawsze po prawej stronie pleców...masakra...a to sie dopiero zaczyna:p

Ja odebrałam wyniki krwi I moczu....wszystko ok, poza poziomem neutrofili, bo mam za wysoki....ale wazne ze anemii nie mam I w moczu oki:)

Do góry