reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ja też odliczam do poniedziałku, ale już dziś miałam gorącą linię telef.z moim ginem.
Mianowice, wczoraj jak kąpałam Olkę, to byłam w pozycji na nogach ale pochylona nad wanną na ziemi, no i jak ją wymyłam (nie podnosiłam) i wyprostowałam się to czuję takie jakby uciśnięcia leciutko bolesne w okolicy podbrzusza. No i maluszek ostatnio też coś zamilkł. Zmartwiłam się, nawet małego rozwolnienia dostałam no i zadzwoniłam do gina. Uspokoił mnie, że tak może być i żeby wziąć magnez i się nie martwić. Magnez wzięłam i teraz czekam aż mój maluszek się odezwie. Jak ja uwielbiam te ruchy. Po porodzie z Olką tego mi brakowało.
A tak w ogóle to jakie dawki magnezu bierzecie?

Vinga pewnie masz łożysko z przodu grubę i dlatego tak bardzo tłumi ci ruchy, albo maluszek będzie spokojniutki!

OJ!! Szykuję się gorący tydzień!! Naprawdę wiele z nas ma wizyty :tak: ah! Aż się nie mogę doczekać relacji!! Ciekawe jak będzie wyglądać statystyka płci jak się już wszystkie dowiemy :-D

Co do GLUKOZY to zrób taka jak gin ci zalecił. Ja w poprzedniej ciązy robiłam w 24 tygodniu i pewnie 30 sierpnia dostanę skierowanie.

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki dziewczyny za wasze wizyty :) Ja jeszcze cierpliwie muszę tydzień czekać aby zobaczyć małą :) A później 9-go września czyli za dwa tygodnie od dzisiaj połówkowe :):)

Ale teraz jak już czuję ruchy małej, to jestem spokojniejsza i cierpliwie czekam na wizytę :p

reklama
Dobry pomysł, po połówkowych już wszystko powinno być wiadomo.
Dzięki dziewczyny za wsparcie-jesteście nieocenione
Ja mam przeczucie na dziewuszkę, zobaczymy co się w poniedziałek okaże
Nasza wróżka Blue chyba też mi tak przepowiadała

Do góry