reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

My tez juz po wizycie... mala dluga ale chuda nadal, wazy 1865g. I to tyle z dobrych wiadomosci bo mam grzybice ;(; (; (; ( nie dosc ze znow musze jakas masc kupic to jeszcze wymienic posciel bielizne i spodnie bo mpze byc nawrot no ja piernicze...... ja przepraszam ze wam tak narzekam ale przeciez ja nie sram pieniedzmi ; (; (

reklama
O kurcze Magdus wszystko wymienac...

Bunia porodu to nie przyspiesza wcale tylko uelastycznia szyjke wiec porod moze trwac krocej bo szyjka szybciej sie rozwiera. Ale przyspieszyc porodu nie przyspieszy.
Ale wiadomo ze jak ze wszystkim na jednych dziala na drugich nie.

magdus - rozumiem Cię jakiś miesiac/poltora temu też z tym walczylam., ale udało sie! wiec trzymam też kciuki za Ciebie! nic przyjemnego... wiadomo... brrr...

Ojj Magdus jak nie urok to ... , ja w pierwszej ciąży bardzo się męczyłam z infekcjami jak nie grzybicze to bakteryjne. Tym razem odpukać miałam raz i póki co nie nawraca, choć ferment już siałam nie raz :/ Pierwszy raz się spotykam z tym, że każą wymienić pościel czy spodnie. Owszem tak jak Akuku pisała wyprać w wysokiej temperaturze i wyprasować to tak, ale wymieniać wszystko to faktycznie wyższa szkoła jazdy :(

reklama
Ja też dzisiaj miałam wizytę za tydzień w czwartek idę na pobranie krwi i całkiem możliwe ze dostane skierowanie na dodatkowe usg, bo brzuch mierzy za mało

Do góry