reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam.

Marihuanna

Aktywna w BB
Miasto
Rzeszów
Proszę o rade ,a raczej o informacje dotyczące Rodzinnego ośrodka diagnostyczno konsultacyjnego . Jestem w trakcie sprawy sadowej o pozbawienia praw rodzicielskich byłego meza , synus ma 4 lata od 3 lat nie ma stalego kontaktu z ojcem a ten prawa rodzicielskie ma zawieszone.
Właśnie dostaliśmy zgodę na przeprowadzenia badan w takim ośrodku ich opinia jest podstawa do wydania wyroku sądu. No i tu pytania jak wyglądają takie badania czy mozna sie w jakis sposob przygotowac, na czym polega wydanie opinij czy są skuteczne i czy mam sie czego obawiać?
Dziękuje z góry za pomoc :)

reklama
Proszę o rade ,a raczej o informacje dotyczące Rodzinnego ośrodka diagnostyczno konsultacyjnego . Jestem w trakcie sprawy sadowej o pozbawienia praw rodzicielskich byłego meza , synus ma 4 lata od 3 lat nie ma stalego kontaktu z ojcem a ten prawa rodzicielskie ma zawieszone.
Właśnie dostaliśmy zgodę na przeprowadzenia badan w takim ośrodku ich opinia jest podstawa do wydania wyroku sądu. No i tu pytania jak wyglądają takie badania czy mozna sie w jakis sposob przygotowac, na czym polega wydanie opinij czy są skuteczne i czy mam sie czego obawiać?
Dziękuje z góry za pomoc :)

Badania wyglądają różnie - wiele zalezy od ośrodka. Nie widze jednak powodu by się denerwować.

jak każda mama , a tym bardziej w 9 miesiącu ciąży denerwuje sie :) dlugo strasznie trwa ten caly proces, a chciałam by juz miec z glowy , ale dziękuje za odpowiedz :)

Do góry