reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam!!! U nas też zimno a ja niestety mam pustki w lodówce i muszę wyskoczyć gdzieś na zakupki bbbrrr.Moje dzieci dostały lekarstwa i jeszcze sobie leżą w łóżeczkach, więc ja do komputera.Patrycja już nie gorączkuje ale ten paskudny kaszel dalej ją męczy,Julka wczoraj wieczorem miała wysmienity humor i smiała się na głos.Mam nadzieję,że to juz końcówka tej paskudnej choroby.U nas ferie zaczynają się 30 stycznia więc do tego czasu chyba będzie zdrowa.
Szymonkowi wszystkiego najlepszego, rośnij zdrowy!!!!!!!!

reklama
Cześć Kobietki,
Tylko chciałam się przywitać, życzyć wszystkim duuużo zdrowia i spokuju, trochę mniej na minusie, a najbliższym solenizantom moc buziaków od nas.

Yach z Olą poszli zakładać box na dzch, wszytko już spakowane, jeszcze tylko z kwiatami do dziadków i w drogę.

Pa, pa Kochane.

Doxa łykaj M*A*T*E*R*N*E ;D
Monisia prosiła przekazać!

czesc!

zimno i pada... okna dachowe przysypalo na amen i w kuchni mamy ciemno jak w nocy ::)

Antonina chodzi na spacery przy otwartym oknie balkonowym - wczoraj po 2h temperatura spadla do 13stopni, wiec nieby nie najgorzej, ale mile to dla mnie nie bylo :(
dzisiaj na dworze pieknie i rowne -10, ale chyba sie nie odwaze... szkoda.

dostep do kompa mam nadal limitowany - tata tlumaczy, wiec sila rzeczy Antonina na mnie 'spada'

czuj duch! pa!

Witajcie!
U mnie też śnieg sypie i zimno .... a jak JA się cieszę, że nie muszę pracować ;)  Ostatnio główie pracowałam w terenie ::)

SZYMUŚ wszystkiego najlepszego z okazji 3-ej miesięcznicy! :)

Witajcie!! A u nas +5 :)

Dziewczyny jest taka sprawa, moje dziecię przesypiało już całą noc do 5 rano, a obecnie od kilku dni w nocy budzi się 3-4 razy i mam wrażenie że się nie najada, jak ścisnęłam cyca to nic nie leciało a jeszcze się nie zdażyło żeby do "dna" wypiła. Czy te które 1x dziennie podają butlę konsultowały to z pediatrą czy niekoniecznie??? Myślę nad tym żeby na noc napoić ją sztucznym. ::)

Małgoś wypocznijcie, wybawcie się i wróćcie szczęśliwie do domku ;)

Cześć,
BYłam w sklepie, zimno, jerozolimskie zasypane całe... jak na sankach się jeździ.

Dzieciaczkom wszystkiego najlepszego! Nie tylko tym urodzinowym, ale przede wszystkim tym chorym i przeziębionym

Małgosiu - szerokiej drogi.

A u nas sprzątanie.. makabra, znowu się nazbierało różnych rupieci, dopiero co wywalaliśmy i znowu cała masa.

reklama
Frezja pisze:
Witajcie!! A u nas +5 :)

Dziewczyny jest taka sprawa, moje dziecię przesypiało już całą noc do 5 rano, a obecnie od kilku dni w nocy budzi się 3-4 razy i mam wrażenie że się nie najada, jak ścisnęłam cyca to nic nie leciało a jeszcze się nie zdażyło żeby do "dna" wypiła. Czy te które 1x dziennie podają butlę konsultowały to z pediatrą czy niekoniecznie??? Myślę nad tym żeby na noc napoić ją sztucznym.  ::)
frezja ja mam ten sam problem. w dzien jest mleka full a wieczorami nie wiem. mały wypluwa cyca i ryczy a w nocy budzi się ze 3 razy... a już spał mi od 22 do 5 :( trochę mnie to martwi :(

Do góry